Как да се съхранява на съдомиялни

Когато съхранявате миялна машина за продължителен период от време, се отделя специално внимание на линиите за захранване с вода , които се свързват към устройството . Ако ви позволяват на водата да остане в застой в тези линии, той може да се повреди съдомиялната машина с течение на времето . Съхранявайте миялна машина за неопределено време след предприемане на подходящи стъпки, за да го подготви. Можете да съхранявате съдомиялната неизползван , без да го преместите или можете също да деинсталирате миялната машина и да го съхранява толкова дълго, колкото можете да я подготвим правилно първо . Нещата ще трябва
отвертка
гъба или абсорбиращи кърпи
Sheet MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Изключете Water Line Само

1

Изключете електрическото захранване на съдомиялната машина. Изключете прекъсвача изключен или премахване на необходимите предпазители изключете захранването на уреда.

2

Включете клапаните върху водните линии под мивката в дясно , за да включите захранването на топла и студена вода на разстояние . Включете тези клапи , докато не спре и да не можете да ги завърти повече . Изключете главния водопровод в мазето , ако не разполагате с доставка клапани под мивката .


3

Завъртете кранчетата за топла и студена вода на мивката , за да се оттича водата и натиск от страна на водните линии
.
4

Развийте двете или четирите винта, които държат панела от долната предната част на съдомиялната машина , за да го премахнете. Развийте гайката , която държи на водата на входа клапан и го изключете . Blow нежно вътре в клапана, за да се отстрани излишната влага.

5

Развийте и извадете винтовете в долната вана района на съдомиялната машина под рамото на спрей. Вдигнете капака на картер и използвайте гъбата или кърпите за поглъщане на застояла вода от дъното на съдомиялната машина. Сглобяването на съдомиялната машина .

6

Избършете влагата от вътрешната и външната страна на миялната машина , преди да го остави неизползвана за продължителен период от време. Остави вратата открехната около 1 инч , ако е възможно. Наем Uninstall миялна машина

7

Развийте гайките на тел от зелени , бели и черни жици в рамките на електрическата кутия отзад предния панел дъно. Поставете ги настрана, за да ги спаси.

8

Развийте маркуч скоба, която свързва съдомиялната до мивката или обезвреждането на отпадъци и да го изключите . Тук ще намерите този маркуч в областта на предния панел.

9

Намерете всички винтове , които се свързват съдомиялната до щанда . Може да откриете, метални скоби по протежение на страничните ръбове на уреда , когато вратата на миялна машина е отворен. Развийте винтовете в тези клипове .

10

Хванете съдомиялната машина с две ръце и го издърпайте към себе си внимателно. Като дръпнеш съдомиялната навън , ръководи всички дренажни линии внимателно, за да не ги повредите. Продължи маневриране на съдомиялната машина от пространството , докато не са го напълно безплатно.

11

Проверка за влага някъде вътре или вън от миялната машина , включително филтри и маркучи. Унищожи всички влажни зони старателно преди да се съхранява на съдомиялната машина .

12

Поставете съдомиялната машина в зона за съхранение на климат - контрол , ако е възможно , за да се избегнат повреди, които могат да произтекат от екстремни температури. Остави вратата открехната 3 до 4 инча и покривайте уреда с лист .

Колко Клирънсът е необходимо за печка на дърва От Concrete

? Инсталиране на печка на дърва в или в близост до повърхността на бетона обикновено намалява си натовареност . Тъй като бетон е почти огнеупорна , изискванията за прелитане за бетонни стени и подове

Περισσότερα >
Antiquing Light Wood

Закупуване на антикварни мебели в магазин може да бъде доста скъпо, но можете да спестите пари, като пребоядисване на съществуващите си мебели с изкуствена античен финиш . Налице е направи-си -сам ант

Περισσότερα >