Отстраняване на имоти миялната машина

Whirlpool имоти съдомиялни машини идват в големи и много големи версии на капацитета . Те имат пет цикъла : кофи & тигани , тежки , нормално, светлина и изплакнете само . Най- миене на съдове се прави в нормалния цикъл , от време на време тежкия товар . Някои въпроси, които засягат изпълнението на Вашата съдомиялна машина включват твърдостта на водата , колко често ще поставят по-големи парченца храна в шайбата и колко често елементи блокират остриетата от предене . Ако производителността на съдомиялната е намалял , има няколко неща, които можете да проверите, преди да се обадите на техник . Инструкции

1

Затворете плътно вратата , преди да пуснете пералнята . Натиснете надолу поплавъка за защита при препълване да се определи дали той се движи правилно или шайбата може да не се напълни с вода . Уверете се, че използвате правилния размер на почистващ препарат. White остатъци по врата миене или перилен препарат , останал в шайбата , след като тя е свършила може да показва твърде много препарат се използва.

2

Използвайте препарат за изплакване . Изплакнете помощи помагат чиниите суха. Не препълвайте пералната машина . Водни пръскачки могат да станат блокирани и спрея няма да достигне до всичките си ястия. Твърдата вода може да напусне филм на ястия. Проверете вашия дом налягане на водата . Тя трябва да бъде 20 и 120 PSI за правилното пълнене . Температурата на водата трябва да бъде 120 градуса по Фаренхайт.


Ястия 3

зарежда правилно . Сложете чинии, купа и чаши в шайбата , така че те са стабилни и няма да избутам заедно по време на цикъла на пране . Сложете сребърни прибори с остри ръбове надолу. Да не се припокриват ястия или сребърни прибори . Ако ястия се заби заедно спрея не може да ги достигне.

4

Проверете остриетата в горната и долната част на шайбата за запушване. Ножовете трябва да се върти свободно. Високи елементи на горната кошница може да блокират остриетата . Сребърни падане от долната кошница може да блокира долните лопатки от предене .

Белоу Mechanical Seal Монтаж

Ако сте собственик на предно зареждане перална машина, вие ще видите по-долу механично уплътнение , когато отворите вратата . Печатът е гуменото уплътнение , което се прикрепя към рамката на вратата .

Περισσότερα >
Как да спечелим една Chess Таблица

Шах маси са популярни функции в домовете и градините на шахматни ентусиасти. Те могат също така да отпускат заеми богата естетичен дизайн на една стая. Докато някои шахматни маси разполагат с инкруста

Περισσότερα >