Как да се ремонтира Loose дръжка на миялна машина SHX33A Bosch

С течение на времето дръжката на вашия SHX33A миялна машина Bosch може да работи в насипно състояние. Това е така, защото винтовете за закрепване на дръжката на вратата и резбата на винта вътре в дръжката на вратата се разширяват и свиват с топлината от съдомиялната машина. Отваряне на вратата точно след съдомиялната завършва цикъла може да предизвика винта, за да се измъкне от резбата на дръжката бавно. Ремонт хлабава дръжка на SHX33A миялна машина Bosch изисква известно разглобяване на door.Things миялна машина ви е нужно
Phillips Torx водача
отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача , че правомощията на съдомиялната машина Bosch . Въпреки, че не се работи директно с електрическите компоненти , там са проводници в близост до района на дръжката .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина напълно . Намерете винта Torx по външния периметър на вратата . Отстранете винтовете Torx с шофьор Torx .


3

Дръжте външната врата с едната ръка и бавно вдигнете вътрешната панела на вратата със свободната си ръка . Панелът с вътрешна врата ще почива срещу предната част на съдомиялната машина Bosch .

4

Намерете винта дръжката на вратата, миялна машина от вътрешната страна на панела на външната врата. Затегнете винта с кръстата отвертка.

5

Спуснете вътрешната панела на вратата над външния панел и сигурна двата състава заедно с винтовете Torx . Затворете вратата на миялна машина и включете прекъсвача .

Как да се замени Door Water линия в Кенмор Хладилник

Няколко модела на Kenmore хладилници включват предна врата вода и лед дозатор свързан към водната линия вашата кухня е всичко. Ако забележите, че няма вода или лед се разпределят или ако имате течове

Περισσότερα >
Как да се изострят абрихт ножове

Има много различни ръчни рендета за различни цели, но всички те споделят една обща черта : длето -образно острие. Острието на ръка ренде е оформен като рампа, която позволява на острието да се намали

Περισσότερα >