Как да се свържете на ел.инсталация за съдомиялни

съдомиялни машини са обект на интензивна употреба в оживен кухня и обикновено се монтира под брояч в близост до кухненската мивка за лесен достъп. Въпреки, отзад и отстрани не се виждат , те всъщност са скрити електрически и ВиК връзки. Когато инсталирате нова съдомиялна машина , свързващ електрическите кабели е критична стъпка . Съдомиялни окабеляване е подобна на други домакински уреди и свърже по същия начин , както . Основната разлика е да се гарантира , че кабелите не са притиснати от теглото на уреда . Нещата ще трябва
мярка Tape
лента Painter е. кабелна скоба
Разрязана отвертка
пластмасови капачки телени

Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че електрическото захранване на кухнята е изключено в кутия бушони главната .

2

Разглеждане на основата на съдомиялната машина , като го накланяте леко назад с помощта на асистент . Намерете две кухи канали , които работят върху долната страна на това , което е мястото, където се намира ВиК и ел. кабели. Прочетете ръководството за потребителя , за да се идентифицира един за електрически проводници .


3

Измерете разстоянието от ръба на съдомиялната към електрическата канал окабеляване и след това се прехвърля на това измерване на пода с молив.

4

Издърпайте електрическите жици по протежение на линията молив и ги залепете на място с лента художник . Откритите краища на проводниците трябва да се изправят към предната част на зоната за монтаж .

5

Push съдомиялната машина в положение , като се уверите, записаните проводниците се плъзгат в кухата ниска канал.

6

Поставете кръгла , метална скоба за кабел над жиците и поставете края на скобата и проводниците чрез кръглия отвор отстрани на разклонителна кутия на миялна машина, разположена на предната долната страна на устройството .
<Бразилски> 7

Разхлабете винта , с формата на звезда, от страна на скобата с решетъчна отвертка. Натиснете резба края на скобата през дупката след това отново затегнете винта на звезда, за да се осигури скобата до кутията .

8

Увийте краищата на двете бели жици заедно и поставете пластмасова тел капачка на върха на тях . Завъртете капачката тел часовниковата стрелка 3-4 завои. Свържете двете черни жици помежду си по същия начин, след това се свържете двата зелени жици .

9

Продължете с останалата част от инсталацията на миялна машина.


<Бразилски>

My Хладилник няма да спре да бипка

A хладилник е трябвало да работи възможно най-тихо . Ако не се започва да издава звукови сигнали , обикновено е начин да ти кажа нещо не е наред на уреда . Докато собственикът на потребителя обяснява

Περισσότερα >
Изграждане на дървени столове

Ако мисълта на почивате на ръчно изработени дървени стола ви интересува , може би е време да се купуват дърва от местния магазин за хардуер . Много магазини и уебсайтове консумативи предлагат прости п

Περισσότερα >