Как да отстранявате KitchenAid Superba Washer

KitchenAid е американска компания, която е на пазара от 1919 и произвежда пълна гама от кухненски уреди и електроника. Superba е линия на стандартни миялни машини KitchenAid , въпреки професионален модел е на разположение. Различни версии на шайбата Superba се различават по цвят, капацитет , стандартни функции и да се справят стил . Процесът на отстраняване на неизправности KitchenAid Superba миялна машина включва признаване на проблема , а след това с помощта на системен подход, за да се изолират и да облекчи своята кауза. Нещата ще трябва
мерителна чашка
Бяло вино оцет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Run въпроси

1

Проверете вашите прекъсвачи дома прекъсвачи и предпазители , за да видите , ако те са се спъна или издухано трябва да си KitchenAid Superba успеят да включите на всички. Проверка на входната врата на вашия Superba миялна машина , ако машината не успее да включите или ако " Start /Resume " индикатор свети. Вратата не трябва да бъде само в затворено положение , но горния заключващ механизъм трябва да бъдат ангажирани , за да се изпълнява.

2

провери дали системата за измиване не е блокиран, и че един цикъл за измиване е избран от клавиатурата в горната част на рамката на вратата . Ако има запушване , пренареждане на ястия и опитайте отново машината . Ако устройството ви все още няма да се кандидатира , контакт KitchenAid обслужване на клиенти на 800-422-1230 .


3

Включете кухненската чешма и председател на системата за топла вода преди началото на вашата съдомиялна машина , ако тя изглежда, че се отнема повече време от нормалното , за да завършите едно измиване. Непосредствената доставка на топла вода могат да елиминират нуждата от вашата машина за затопляне на водата , преди да започне цикъла на измиване. Ако проблемът не бъде отстранен , помислете за смяна на един час измийте с натискане на съответния избор на вашия контролен панел.

4

Намерете и инспектира вашите водоснабдяване клапани , ако си Superba миялна машина не успее да се пълни с вода при началото на нов цикъл . Ако захранващите линии са оперативни , проверете дясната страна на съдомиялната машина в долната част, към предната част , където ще намерите поплавъка за защита от препълване . Ако този механизъм е блокиран или запушена по някакъв начин може да предизвика вашата машина да спре пълненето като превантивна мярка срещу наводнения.

5

Затворете вратата на пералната машина сигурно , ако водата в основата на машината не е успяла да се отдели навън . Ако цикълът е завършен и водни останки , инспектира вътре дъното на машината за запушвания в канализацията . Ако все още не е нищо друго , преместете се на маркуча за източване и проверка за завои , че може да се отреже пътя на водата . Ако имате разположение свързан с изтичането на миялна машина , проверете дали всички свещи прием са били отстранени .

6

Свържи KitchenAid за обслужване на клиенти за съдействие , ако наличието на пяна в машината ви причинява си "Clean /Попълнете " предупредителната лампичка започва да мига . Наем проблеми с производителността на MarketBook.bg
7

Заредете съдомиялната машина в съответствие със спецификациите на производителя за най-добрите перални и сушилни резултати. Уверете се, че там са открити големи парчета храна , твърди предмети , етикети или припокриващи ястия в машината. Място пластмасови елементи в горната кошница , място и стъклени чаши върху наклонения ред в долните рафтове , и мястото сребърни прибори с половината нагоре , а другата половина надолу на предоставяните превозвачи. Уверете се, че няма предмети , блокиращи или отделението за перилен препарат , или предене водни дюзи .

8

Проверете настройките на вашия дом бойлер. Ако температурата на водата въвеждане на вашата съдомиялна машина е по-ниска от 120 градуса F , резултатите може да бъде провал за почистване правилно, или пропуск да се санира , както е посочено от мигащ " Sanitized " светлина върху контролния панел .

9

Използвайте ястие добавка сушене , ако си пластмасово фаянс остава влажна в края на един цикъл . Други показатели за необходимостта от добавка сушене включват филмови покрити , петнисти или облачност ястия или стъклени съдове. Поставете мерителна чашка изпълнен с 2 чаши бяло вино, оцет в долната кошница на вашата машина и да я изпълните на нормалното измиване без топлина суха, за да се гарантира ясна стъклария и ястия , както и да се премахнат всякакви неприятни миризми вие може да имате .
<Бразилски> 10

коригира количеството перилен препарат , който използвате за твърдостта на водата . Проверете вашия препарат опаковки за информация за това как да се коригира . Ангажиране на Dry функция на вашия KitchenAid Superba съдомиялна Heat ако вашите ястия не успяват да изсъхне напълно, след един цикъл на пране.

11

Слушайте вашата съдомиялна машина , тъй като завършва един цикъл на пране. Когато сте свикнали да шумовете вашата машина обикновено прави , ще бъде повече в състояние да разпознае странни или необичайни шумове , когато те се появят . Повечето от времето тези необичайни шумове са резултат от неправилно натоварване , но те ​​могат да бъдат в резултат на неправилно монтаж . Проучване на елементите във вътрешността на шайбата и я стартирайте отново.

Защо ти е GE съдомиялни Прегряването

? В повечето случаи , миялна машина не трябва да се прегрява , когато се използва правилно. Въпреки това, ако GE съдомиялна машина е прегряване , няколко възможни причини могат да съществуват - от вът

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Настолна лампа

характеризира със своята прилика на домакинство полилей с неговите много висящи дрънкулки , лампа, полилей таблица може да добавите атмосфера на ясните стаи . Докато много завършени версии са доста ск

Περισσότερα >