Как да Отстраняване на LG LDF7810ST

Когато вашите LG LDF7810ST преживявания модел съдомиялна проблеми , код беда често ще се появяват на предната панел . Така например , за захранване или измиване помпа /мотор не може да се включи. Черти или бели депозити могат да бъдат оставени на ястия. Прочети кода на грешката или диагностика видими признаци за разрешаване неизправност шайбата е . Инструкции в
1

Проверете дали крана на водата е отворен , ако ", т.е. " се показва съобщение за грешка на входа . Изправете маркуча за подаване и проверка , че водата идва от чешмата е чист.

2

Проверете прекъсвача , ако машината не се включи . Сменете изгорели предпазители . Свържете се със сертифициран електротехник за проверка на напрежението и окабеляването в дома си , ако прекъсвачът на веригата прекъсне редовно.


3

Затворете вратичката на съдомиялната машина , ако помпата за измиване на двигателя или не се включва . Уверете се, че фиксаторът е оставен ключа на вратата се работи правилно .

4

Намалете количеството на агент изплакване ако ивици или бели депозити са оставени на ястия.

5

Пренареждане прибори , ако остатъци храна е намерена след измиване . Уверете се, че ръката дупки спрей не са блокирани . Уверете се, че се използва точното количество препарат.

6

Увеличете количеството на изплакване агент и да се повиши " изплакнете " температура , ако ястия не суха по време на цикъла на сушене .

7

Уверете се, че обектите не са блокирали бутона за захранване , ако тя не се изключва автоматично , когато приключите.

8

Изправете маркуча за източване , ако " OE " се показва съобщение за грешка източване . Свържете се със сертифициран електротехник, за да се уверите, че окабеляването е заземен правилно .

Как да се промени една Element на Sears Electric Glass Top Range

Electric стъкло - топ диапазони продават на Sears разполагат с гладка повърхност за готвене с нагревателен елемент , монтиран под закалено стъкло. Ако разлеете нещо върху обхвата , просто изчакайте ур

Περισσότερα >
Как да се изгради Bird Cage щандове

Bird кафезни щандове следва да бъдат прости и силни . Те не трябва да бъде тромава , най- тежък или трудно да се движат. Простотата е ключът за клетка за птици щандове . Bird клетки не са толкова тежк

Περισσότερα >