Как да Изключете линия и изходяща вода на миялна машина

Необходимо е да се изключи щепсела от контакта , линията на водата и канализацията на миялна машина , когато я извадите за подмяна. Повечето миялни машини са трудно жични в дома ви , което изисква изключване на прекъсвача и се разкачват проводниците миялната машина от жиците на къщата. Някои миялни машини използват захранващ кабел , че просто Измъква . Независимо от използвания метод , електричеството трябва да бъде изключен , преди да приближава другите линии . Прекъсване линията на водата и изтичането на миялна машина е като цяло една и съща за всички модели и марки . Нещата ще трябва
Bucket
Бесният
Филипс отвертка
Клещи
Helper (по желание )

Покажи повече инструкции
Изключете Под Sink

1

Изключете горещо водоснабдяване спирателния вентил под мивката . Повечето миялни машини акции вентил със кухня кранче , въпреки че някои използват отделен ред гореща вода под мивката . Следвайте линията на предлагането миялна машина от кабинета да спирателен клапан за да се гарантира , че те отсека правилния клапан.

2

Поставете кофа под вентил спирателен да улови всяка останала вода в линия, когато го изключите от спирателния вентил. Изключете връзката гайка осигуряване линия водоснабдяване на спирателния вентил на часовниковата стрелка, с гаечен ключ . След като връзката е хлабав , издявам линията напълно от клапан за изключване на ръка.


3

Следвайте линията източване от страна на кабинета до мястото, където тя се свързва с изтичането на кухня система . Ако имате изхвърляне на боклук , линията за източване свързва към страната на контейнера за отпадъци . Ако не разполагате с които разполага, линията за източване свързва или чай отпадъци на дренажната тръба на мивката или въздушна междина тръба под мивката.

4

Разхлабете винта осигуряване на скобата към канала линия с Филипс отвертка , ако вашият линейно водоснабдяване използва маркуч тип скоба . Ако имате компресия скоби , стиснете пластинките заедно с клещи и плъзнете скобата надолу линията за източване.

5

Издърпайте линията за източване далеч от системата за мивка изтичане или изхвърляне на боклука . Поставете края на линията вътре в кофата за улов на всякаква остатъчна вода.


Disconnect от съдомиялни

6

Отворете вратата на съдомиялната машина . Отстранете винта осигуряване на монтажната скоба на дъното на плота , използвайки Филипс отвертка . Ако имате гранит или мрамор плотове , монтажните скоби сигурни към рамката на кабинета. В
7

Pull миялната машина извън зоната на кабинета . Ако е необходимо , помолете приятел да ви помогне , когато се дърпа съдомиялната навън. Необходимо е да се маршрута на прекъснати линии през страничната стена на кухненските шкафове като премахнете съдомиялната машина.

8

Изключете гайката осигуряване линията вода към задната част на шайбата , с помощта на гаечен ключ. Линията обикновено инсталира на десния заден ъгъл на съдомиялната машина. Издърпайте линията на водата безплатно на съдомиялната машина .

9

Отстранете винтовете за закрепване на плочата отдолу достъп до предната част на съдомиялната машина , с помощта на отвертка Филипс . Издърпайте плоча достъп далеч от съдомиялната машина , и да намерят , където в края на маркуча за източване свързва към помпата вода под миялната машина . Е.
10

Разхлабете винта на скобата на закрепване на маркуча на помпата , като се използва Филипс отвертка. Издърпайте маркуча за източване далеч от помпата . Отиди зад миялната машина и издърпайте маркуча за източване напълно далеч от уреда .

Сменете Tube водите в вратата на фризера на KitchenAid Superba

Whirlpool АД произвежда KitchenAid Superba , което е рамо до рамо хладилник с диспенсър за вода , вградена в вратата на фризера . Операция Разпределителят е свързана с една тръба , която минава през к

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wood Stool

При изграждането на дървена табуретка , можете да изберете вида на дървесината , която искате да използвате и размера на изпражненията . Като цяло, седалка табуретка трябва да имат обиколка на най-мал

Περισσότερα >