Как да се замени една KitchenAid Superba съдомиялната Отопление Element

Нагревателят вътре в дъното на KitchenAid съдомиялна евентуално може да изгори . Частта трябва да бъде подменен преди измиване и сухи цикли ще работят правилно, за да почистите вашите ястия. Промяна на нагревателен елемент включва премахване плоча удар в долния фронт на KitchenAid за достъп до електрическите клеми вътре. Резервните елементи са на разположение в магазините на уред или директно от KitchenAid . Както при всеки ремонт на уреда , следвайте всички предпазни мерки за безопасност при работа на вашия KitchenAid съдомиялна машина. Нещата ще трябва
Screwdrivers
Клещи

Покажи повече инструкции

1

Затворете вратата на KitchenAid за да завършат някоя цикъл на пране в прогрес. Това се влива вода от уреда , така че да може да се завърши ремонта.

2

Отворете KitchenAid и изпразване на рафтовете на всички ястия. Оставете долната кошница продължен извън уреда , така че можете да получите достъп до нагревателен елемент .


3

Отрежете електричеството на съдомиялната машина в прекъсвача .

4 <стр.> Развийте винтовете , които държат плоча удар на дъното на съдомиялната машина . Издърпайте плоча и оставете настрана . Спестявате винтовете.

5

Издърпайте двете метални скоби на разстояние от дъното на нагревател сонди където сондите влизат през дъното на KitchenAid от дясната страна близо до предната част на уреда. Издърпайте само клипа , а не на жица, която се свързва с вътрешния електропроводната система . Направете бележка на която се свързва с проводник , който сонда .

6

Развийте и свалете гайките , притежаващи нагревателен елемент здраво към долната страна на KitchenAid .

7

Издърпайте нагоре отоплителния елемент от вътрешността на KitchenAid и премахнете.

8

Поставете двете сонди за края на новия елемент в двата отвора от вътрешната дъното на KitchenAid и натиснете надолу, за да седне на елемента.

9

обрат и затегнете двата ореха за резбованите сонди , където те се простират под KitchenAid зад табелката с удар сте премахнали по-рано.

10

Прикачаме проводниците към две сонди , плъзгащи правилния метал клип към всяка сонда .

11

Secure табелката с удар с винтове към предната част на KitchenAid .

12

Включете електричеството в прекъсвача .

Как да се вълни на Rheemglas Fury бойлери

Бойлери изискват периодична поддръжка за безопасност и ефективно функциониране . В допълнение , за да имат свой Fury бойлер инспектирани от професионален техник годишно , промиване на единица всяка го

Περισσότερα >
Как да спечелим Cedar Мебели

Как да спечелим Cedar мебели . Можете да направите почти всякакъв вид мебели от кедър. Cedar идва от иглен лагер дървета и затова е в мека дървесина категория. Като меко дърво , кедър е по-лесно да

Περισσότερα >