Подмяна на Spray Tube в KitchenAid съдомиялни

KitchenAid миялни машини имат тръба спрей на гърба на рамото на спрей, който се намира под горната сушилня за чинии . Пневматичните спрей тръба в линията за подаване на вода , която тече до задната част на съдомиялната машина , когато багажник се вкарва в миялната машина , осигуряване на вода към горния пръскачката . Ако тръбата на спрей е повреден, рамото на спрей няма да получите правилното водоснабдяване , което от своя страна оказва влияние върху чистотата на съдовете в горната кошница . За възстановяване на съдомиялната машина да работи с цел , трябва да премахнете старата тръба спрей и инсталирате нов такъв . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Издърпайте горния сушилня за чинии от миялната машина , така че той е напълно удължен.

2

Премахване на Филипс винт в долната част на ръката горната измиване, и след това издърпайте рамото и спрей тръба надолу.


3

Откопчайте подкрепата на спрей тръба от задната част на багажник . Извадете събрание.

4

Издърпайте рамото на спрей на разстояние от старата тръба спрей, и след това извадете лагер от вътрешната страна на рамото на спрей.

5

Поставете новата лагер в рамото на спрей, и след това се поставя на ръката върху новата тръба спрей.

6

преинсталиране рамото на измиване и нова тръба спрей върху дъното на поставката за ръката измиване чрез уеднаквяване на компонентите и след преинсталиране Филипс винт.

7

Clip монтажната скоба на спрей тръба върху задната част на багажник ястие , и след това плъзнете отзад на тръбата на спрей в скобата .

8 <стр.> Натиснете горния багажник ястие обратно в съдомиялната машина , и след това затворете вратата на съдомиялната машина .

My Сушилня Прави стържещ шум

Не се отчайвайте , когато чуете непознат шум , идващ от сушилнята . Въпреки че може да се посочи , че част е облечен , шумът може да значи, че трябва да се промени начина, по който използвате сешоар .

Περισσότερα >
Инструкции за това как да лястовича опашка кабинета чекмеджета

Cabinetmakers обикновено нарязани слепи съвпада да се присъединят към предната част на кабинета чекмеджета . Този избор дизайн позволява на съвпада , за да добавите сила , без да е видимо на фронтовет

Περισσότερα >