Как да премахнете Burnt Plastic Мирис От съдомиялни

A изгоряла пластмаса миризма в нова миялна машина не е необичайно . Частите могат да отделят тази миризма по време на първите няколко цикъла и след това се разсеят . A изгоряла пластмаса миризма в по-стара миялна машина обикновено се причинява от пластмаса т. падане и топенето на нагревателен елемент си съдомиялната . Премахването на части и след това почистване на миялна машина ще помогне за намаляване на миризмата , която в крайна сметка се запишете на разстояние . Нещата ще трябва
Оцет
мерителна чашка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Огледай дъното на съдомиялната машина . Ако пластмасов елемент, който не е съдомиялна машина е промит , той може да се разтопи до нагревателния елемент . Малки предмети също могат да се отблъсна от пръските вода и се стопи до дъното .

2

Позволете на съдомиялната машина да се охлади , ако току-що завърши един цикъл . Нагревателят ще бъде изключително горещо и може да причини изгаряния.


3

Scrape него да няма видими разтопена пластмаса с неметални съдове А и премахнете. Ако няма пластмаса присъства , може да има по- малко количество , останало върху елемент , вкарвайки на миризма на изгоряло всеки път, когато стартирате сух цикъл, който в крайна сметка ще се разсее .

4

Налейте 2 чаши оцет в контейнер за съдомиялна машина или стъкло и се поставя тази на долната кошница .

5

Включете вашата съдомиялна машина и тече през пълен цикъл на пране с помощта на въздушно суха или енергоспестяващи сух цикъл. Не поставяйте други ястия с оцета и не използвайте препарат за почистване .

6

Отворете съдомиялната машина и почистете вътрешността внимателно с влажна кърпа. Тичане празен цикъл с перилен препарат , след почистване .

7

Измийте и изплакнете всички ястия, които също вкуса на пластмаса. Избягвайте използването на отопляем сух вариант на Вашата съдомиялна машина . Вместо това използвайте изсъхнат на въздух или енергоспестяващи опцията докато пластмасовата миризмата изчезва .

Как да се замени термистора в сушилня

The термистора в сушилня за дрехи действа като прекъсвач , за да спрете уреда, ако той е в опасност от прегряване. Превключвателят за термистор екскурзии отворен в предварително зададено температура к

Περισσότερα >
Как да Конвертиране на Home Entertainment Center Into шкаф

Преобразуване развлекателен център във функционален шкаф е лесно и забавно . Дали или не сте с помощта на спестовност магазин находка или стар развлекателен център , че имате около къщата , сте сигурн

Περισσότερα >