Как да премахнете на пантите на вратите От Whirlpool съдомиялни

Ако вратата ви , няма да се затвори или отворени на вашия Whirlpool съдомиялна машина, тогава вие ще бъдете в състояние да тече процедура за почистване и вие трябва бързо да отстраните проблема . Вратата на съдомиялната е напълно прикрепена към вратата панти, и дали пантите да се изкривят , те ще трябва да бъдат заменени . Можете лесно да премахнете пантите на вратите по всяко време , но вие също трябва да се премахне напълно вратата от устройството , за да получите достъп до винтовете , свързващи пантите на съдомиялната машина. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към вашата съдомиялна машина в прекъсвач вашата кухня е всичко.

2 <стр.> Свалете двата винта на панела на вратата с отвертка , след това извадете двата винта от долната петите панел.


3

Повдигнете вратата , така че да се откача от пантите и след това премахнете напълно вратата на миялната машина .

4

Намерете пантите от двете страни на предната част на съдомиялната машина. Отстранете винтовете , държащи вратата панти на място.

5

Извадете вратата панти от съдомиялната машина , след това се запознаят с пантите за щети , за да видите , ако те трябва да бъдат заменени .

6

Place старата вратата панти или новият подмяна панти обратно върху устройството , като се уверите, пружините са все още осигурено в рамките на всяка панта .

7

Поставете отново винтовете обратно в пантите на вратите. Пързалки вратата на миялна машина върху пантите , така че тя да се свързва .

8

Поставете отново винтовете в панела на вратата и петите панел така, че вратата е напълно свързан отново . Включете захранването отново в прекъсвача .

Проблеми с GE WWSE5240G0WW

горно зареждане шайби може да се различават по характеристики и стил, но функционални основите са едни и същи за всеки отделен модел . The GE WWSE5240G0WW ще има проблеми, подобни на всички шайби с то

Περισσότερα >
Инструкции председател бой с пръчки събрание

Подмяна износени тръстика седалката или облегалката на стола на е начин за възстановяване на любимия или реликва мебели. Има голямо разнообразие от бой с пръчки модели , материали и техники , но най-ч

Περισσότερα >