Отстраняване на един Dacor ID30 съдомиялни

Съдомиялната Dacor ID30 е вграден в модел, който предлага много от обичайните функции , като например филтърна система , автоматичен дозатор препарат , почвени и температурни сензори и електронен контролен панел. И , точно както с други миялни машини , миялната машина Dacor е предмет на различните проблеми , които могат да се появят във всяка миялна машина , като ястия, които не са достатъчно чисти , или вода, която не се източва . Определянето на тези проблеми е обикновено нещо, което можете да направите чрез стандартен отстраняване на проблеми . Нещата ще трябва
Изплакнете препарат помощ
Automatic препарат съдомиялна
Оцет
Bowl
лимонената киселина кристали
Мерителна лъжица
Bleach
Small остър позиция ( ако е необходимо) е. Течен сапун ястие
Soft гъба MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Push вратата миялна машина на Dacor затворен , докато се чуе щракване , ако съдомиялната машина няма да работи . Включете захранващия кабел в здраво , ако захранващият кабел е постижимо , или замени или да нулирате прекъсвача на домакинствата верига или бушона .

2

Напълнете отделението за препарат за изплакване с препарат за изплакване , ако ястия не са сухи в край на цикъла. Не отваряйте вратата на съдомиялната машина преди сух цикъл е завършен , и не се претоварвайте елементи в стелажите . Задайте елементи в миялната машина индивидуално с лицето надолу в стелажите . Air - сухи или деликатни цикли са по-склонни да напуснат ястия мокро , както и някои пластмасови елементи ще останат мокри дори и след изсушаване.


3

Touch "Отказ", два пъти, ако " Аларма " светлината е осветен . Изключете съдомиялната машина в продължение на пет секунди, ако светлинните продължава да свети , а след това се възстанови захранването. Свържете Dacor за услуга, ако светлината остава .

4

Използвайте препоръчва препарат сума , ако ястия или очила изглеждат забелязан или мъгляв на външен вид, и с повече препарат за изплакване . Извадете металните елементи , ако чиниите все още изглеждат засегнати , и сложи две чаши оцет в една купа на долната кошница . Изпълнение на нормален цикъл без перилен препарат и да се повтаря , ако е необходимо с ¼ чаша лимонена киселина на кристали , ако разтворът на оцет не е ефективен .

5

Изплакнете съдове за хранене преди измиване , ако неръждаема стомана или сребърни предмети се обезцвети , особено ако елементите седят в миялната машина в продължение на няколко часа или дни преди миене. Не настройвайте стомана и сребърни предмети от неръждаема следващите една до друга в отделението за сребърни прибори .

6

Комбинирайте ½ чаша белина и 3 чаши топла вода , и да използвате почистваща гъба за леко търкам жълт или кафяв марка далеч в миялната машина , която обикновено са причинени от разливи на кафе или чай . Тежка съдържание на желязо във водата може да причини обезцветяване на ястия или в съдомиялна машина , която може да бъде решен чрез добавяне на 1 супена лъжица лимонена киселина на кристали за отделението за предпране препарат , както и детергент за автоматични съдомиялни машини в отделението за препарат , и измиване с тежък цикъл.

7

Почистете кухненската мивка с течаща извозване на отпадъците . Почистете въздушната междина , която е куполовидна елемент или отдушник на върха на кухненската мивка , ако съдомиялната машина не се източва добре . Отворете капака на въздушната междина и изчисти маркучите вътре с вода , след това затворете капака.

8

Затворете вратата на миялна машина и включете вода клапан , свързан към съдомиялната машина , ако водата не изпълва ваната. Изправете маркуча за вода и натиснете желания измиване цикъл , следвани от " Старт" за цикъла, за да започне.

9

Отворете съдомиялната машина и resecure предмети в кошниците , ако има необичаен шум по време на работа . Потърсете предмети, които може да са паднали на дъното на ваната и се правят шум във филтъра .

10

Добави свеж препарат , и да чакат , за да добавите препарат непосредствено преди започване на цикъл , ако почистващ препарат е останал в дозатора . Включете всяка ръка спрей , преди да пуснете съдомиялната машина да се уверете, че нищо да не блокира движението на ръката спрей, и не поставяйте предмети в предната част на стелажите , които биха могли да блокират дозатора от отваряне.

11

Ясно дупки на спрей оръжие с малък остър предмет ако елементите не са чисти , след като цикъл , и да използвате пълната препоръчаното количество препарат. Изплакнете силно замърсени съдове , преди да ги поставите в съдомиялната машина.

12

Повдигнете филтър и цедка от дъното на съдомиялната машина , като завъртите филтри за твърди частици на филтър , филтър и средни обратно на часовниковата стрелка и ги вдигна . Използвайте топла сапунена вода и мека гъба, за да ги почисти , след това изплакнете добре . Сменете всеки компонент в съдомиялна машина , с помощта на движението на часовниковата стрелка.

Как ли един Three -Way Хладилник Работа

? Outdoor ентусиасти и тези, които шофират RVs могат да използват три -лентов хладилник , защото те са преносими и по-удобно , отколкото пълна с лед, охладител . A трипътен хладилник е идеален за моме

Περισσότερα >
Какво е дюбела Използвани За

? A дюбел е вид кръгла значка, направена от дърво, пластмаса или метал , който се използва предимно за да се поберат в дупките на две съседни парчета, за да ги приведат в съответствие и да ги държи на

Περισσότερα >