Как да запълнят каскадата в GE монограм миялна машина

Cascade е миялна машина - препарат и изплакнете помощ марка , подходящ за използване в GE монограм и други съвременни съдомиялни машини . Отделението за препарат на Monogram съдомиялна машина трябва попълване в началото на всеки цикъл , докато помощта изплакване продължава около един месец . Без препарат или препарат за изплакване , ястия и изделия от стъкло няма да се почистват правилно, причинявайки петна или фолио, за да се появяват. Създайте си навик на зареждане на вашия препарат и изплакнете помощ отделения на регулярна основа. Инструкции

1

Отворете вратата на съдомиялната машина толкова широк , тъй като ще отида, така че препаратът и отделения изплакнете помощ са успоредни на пода .

2

Завъртете лостчето над големия площад препарат отделението да отваряш капака. Завъртете капачката притежателя на изплакване .


3

Налейте препарат за изплакване в отделението с кръгъл капак , докато прозореца на пластмаса индикатор показва пълна.

4 <стр.> Добавяне на таблетка почистващ препарат или изсипва съответното количество препарат в отделението правоъгълна . Проверете етикета на Вашия препарат за точните суми.

5

Затворете капака на перилен препарат , докато се фиксира затворена. Поставете обратно капака на препарат за изплакване и завъртете , докато щракне на мястото си. Съдомиялната машина е готова за изпълнение .

Какво да правим с трептяща Fan Light

? Докато вентилатори създават приятен бриз и да помогнат за намаляване на потреблението на енергия , болен - подходящи крушки и некачествена инсталация може да предизвика досадно трептене в стаята. С

Περισσότερα >
Как да се бои от Antique Таблица

Красотата на много антични маси е скрита далеч под избелял , износени слой от стара боя или петна . Един наистина прекрасен скъпоценен камък може да бъде само един ден далеч с малко зор и нежни грижи.

Περισσότερα >