Как да замени Heat Coil в GE Профил съдомиялни

Ястия че не суха или ястия, които не излизат толкова чиста , тъй като те трябва да могат да бъдат признаци , че топлина бобината трябва да се смени . Винтови помощи топлината водене промивната вода гореща , както и при сушене на чиниите . Подмяна на топлина бобината в GE Профил миялна машина е подобна , за да го прави в повечето други марки. За щастие , не е необходимо да се отстрани групата на спрей . Подмяна на топлина намотки са достъпни чрез GE или при ремонт уред центрове. Нещата ще трябва
Nut шофьор
Flashlight
клещи
Бесният

Покажи повече инструкции
премахнете Heat Coil

1

Изключете прекъсвача на GE Профил съдомиялната машина. Отиди на съдомиялната машина и отстранете двата винта, закрепващи долния kickplate на съдомиялната машина с шофьор гайка . The kickplate е панел под вратата на съдомиялната машина .

2

Издърпайте kickplate надолу и го премахнете от съдомиялната машина. Ако вашият профил GE има звукова бариера пяна панел , дръпнете я далеч от съдомиялната машина.


3

Отворете вратата на профил миялна машина на GE , и плъзнете долната кошница от съдомиялната машина. Намерете точката, където двата края на отоплителната намотка минават през дъното на съдомиялната машина . Това е мястото, където ще намерите най- гайките за закрепване на бобината при миялната машина .

4

Затворете вратата на миялна машина, и свети с фенерче под миялната машина , за да намерите краищата на отоплителната намотка . Обезпечителните гайките са дебели и бързо разпознаваеми . Налице е проводник на всеки един от завършващите краища .

5

Поставете парче самозалепваща лента около една от жиците на нагревател , и марки жицата като "ляво" или "дясно" в зависимост от коя жица вие избрахте да поставите лентата наоколо. Издърпайте проводниците далеч от отопление намотка терминал завършва с чифт клещи .

6

Разхлабете и свалете двата закрепващи гайки с гаечен ключ . Някои сила е необходимо първоначално да се превърне закрепващите гайки . Плъзнете плоски шайби на разстояние всеки терминал край.

7

Отворете вратата на съдомиялната машина и откачете топлина бобината от стопанството клиповете в дъното на съдомиялната машина . Повдигнете топлина бобината напълно от съдомиялната машина.


Install New Heat Coil е.
8

Плъзнете гумени шайби , които идват с новата бобина върху всеки край на топлина бобината докато те са изравнени срещу крайния фланец . Край фланец е монолитен парче метал , който изглежда подобно на шайба. Поставете топлина бобина завършва в отворите на дъното на съдомиялната машина. Натиснете бобината в стопанството клиповете на съдомиялната машина.

9

темата закрепващите гайки върху всеки край на бобината при съдомиялната машина. Затегнете гайките напълно с гаечния ключ . Slip края на тел над пика терминал на краищата на рулони . Уверете се, че поставяте кабелите на правилните клеми според показателя за хартиено тиксо , който сте използвали при отстраняване на топлина бобината . Вземете лепенката от жицата , след като тя е на края на бобината .

10

Поставете звук панел и kickplate обратно на съдомиялната машина. Закрепете kickplate с две закрепващи винтове.

11

Отворете вратата на съдомиялната машина и плъзнете долната кошница обратно в устройството. Затворете вратата и включете прекъсвача .

Как да почистите вътрешните работи на Bosch SS съдомиялната

неръждаема стомана интериорни съдомиялна стени и врата на Bosch могат да привличат частици храна и други остатъци и може да се нуждаят от почистване. Дюзите на ръката спрей могат да станат спечена с м

Περισσότερα >
Инструмент за изготвяне на Log Мебели

Инструменти са на разположение, които са проектирани специално да направи регистър на мебели. Някои от тях са ръчни инструменти , които създават уникален парче всеки път, а някои са електрически инстр

Περισσότερα >