Как да се свържете с миялна машина Drain Line до Кенмор Изхвърляне

Ако решите да добавите за отвеждане на отпадъчните Кенмор да си кухненска мивка , може да се чудя , където изтичането на линията на миялна машина, която обикновено се свързва с канала на кухненската мивка, влезе в игра. Kenmore разпореждания имат излаз миялна машина за източване монтаж. Линията за източване от миялната машина се свързва с монтирането на разположение вместо дренажна тръба на мивката . A щепсел блокове всяко отпадъци от излиза от монтирането на съоръжения , в които няма миялна машина . Нещата ще трябва
No- докосване електрически тестер
Flat - острие отвертка
Hammer
скоба за маркуча
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача , който контролира електрическата верига за обезвреждане в прекъсвач кутия главната . Задръжте без докосване електрически тестер близо до жиците , идващи от дъното на разположение . Продължете само ако тестера не издава звуков сигнал .

2

Намерете канализацията миялна машина монтаж в близост до горната част на разположение . Вкарайте отвертка с плосък връх в монтирането , докато не влезе в съприкосновение с нокаут щепсела на пластмаса.


3

рап края на отвертката с чук, за да изкарвам щепсела на нокаут от монтирането . Извадете щепсела от монтирането и го изхвърлете .

4

Вкарайте края на маркуча за източване съдомиялна върху изхода на миялна машина за източване съоръжаване на разположение .

5

Поставете маркуч скоба около маркуча и монтирането . Затегнете скобата с отвертка Phillips .

6

Завъртете прекъсвача отново. Спазвайте свързването на маркуча към прилепнали докато съдомиялната машина работи. Затегнете скобата за маркуч допълнително, ако не са открити никакви течове.

Blueair 610B Vs. 601

Начало пречистватели на въздуха , като например Blueair HepaSilent 610B и Blueair 601 са предназначени за улавяне микрона частици (до 99.97% на 0,1 микрона частици) домакински дразнители като поленови

Περισσότερα >
Как да се изгради проста Кухня Hutch

За това е необходимо допълнително място за съхранение , изграждане на прост кухня сандък . Тя Конструиране от шперплат го прави достатъчно лек, за да се движите , когато е необходимо . Изберете шперпл

Περισσότερα >