Как да Напълнете Frigidaire съдомиялни С Изплакването Agent

След като сте напълно заредена вашата Frigidaire съдомиялна с мръсни чинии , след това трябва да се добави течен препарат за ваничката за перилен препарат , преди да можете да стартирате нов цикъл на почистване . Също така , можете да добавите помощ изплакване , което е течност, която помага за подобряване на сушене и намалява водни петна или снимките. Това е важно да се добави помощта за изплакване след като сте добавили необходимото количество перилен препарат . Инструкции

1

Отворете вратата на вашия Frigidaire миялна машина и намерете перилен препарат от вътрешната страна на вратата .

2

Повдигнете капака на отделението за перилен препарат с помощта на ръката си . Добавете 1 ½ чаена лъжичка. на течен перилен препарат за миене на съдове с голяма чаша за измиване , ако вашия дом използва мека вода и искате да пуснете лека измиване.


3

Добавете 1 ½ чаена лъжичка. на течен перилен препарат за миене на съдове с голяма чаша измиване и малка чашка за измиване в отделението за препарат , ако имате мека вода и искате да стартирате в нормален цикъл на пране.

4

Добавете 4 ч.л. . перилен препарат с големите е чаша , ако имате средно твърда вода в дома си и искате да пуснете лека измиване. Добавете 4 ч.л. . както малки и големи чаши , за да работят нормално измиване , използвайки средно твърда вода .

5

Завъртете и повдигнете за изплакване дозатор капачка до чашата препарат. Завъртете " Напълнете ниво" наберете номера на запълване , които желаете. Например , ако имате голяма нужда да се спре сушене и зацапване , вие ще искате да изберете висок брой на циферблата .

6

Налейте необходимото количество препарат в отвора , докато достигне до запълване ниво , както е маркирано в отвора. Поставете капачката на дозатор отново и го завъртете по часовниковата стрелка, за да го заключите на място.

7

Затворете вратата на отделението за перилен препарат , така че да щракне на място и след това затворете вратата на съдомиялната машина . Изберете настройките за измиване от челния панел за управление и след това натиснете бутона "Start ", за да стартирате свой цикъл.

Премахване на гърба на Перални Whirlpool Clean Touch

The Whirlpool Clean Touch е парна сушилня предназначена за домашна употреба. Линията на водата в пералната машина всъщност се свързва с Clean Touch и осигурява необходимата за пара дрехи влагата . Вът

Περισσότερα >
Направи си сам Nailhead Маси

Добавяне на декоративни Nailheads за гаражна разпродажба находка има способността да боклук в съкровище. Nails държат кожа или тапицерия плат в място , или просто да се проследи дизайн в гората . Деко

Περισσότερα >