Как да инсталирате скоби под тезгяха за Whirlpool съдомиялни

Инсталиране монтажни скоби под тезгяха за вашата съдомиялна машина Whirlpool държи устройството от преобръщане напред , когато отворите вратата на съдомиялната машина . Скобите монтаж са монтирани в горната част на нови единици . Понякога, обаче , може да се намери единица е инсталиран без скобите . Инсталиране на скоби под тезгяха изисква издърпване на устройството далеч от шкафовете временно. Първо трябва да инсталирате скобите на миялната машина , преди да ги осигуряване на тезгяха. Нещата ще трябва
миялна машина монтажни скоби
1 - инчови винтове за дърво
Филипс глава на отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача до миялната машина Whirlpool , ако уредът е инсталирана в момента под тезгяха . Отворете вратата на съдомиялната машина достатъчно далеч , че можете да хванете от вътрешната страна на шкафа с ръцете си . Издърпайте съдомиялната шест инча напред така че да са в състояние да се види в горния предната част на съдомиялната машина.

2

Поставете предната раздела на новата конзола в слота на върха на съдомиялната машина от задната . Има малък хребет на повишено метал в горния периметъра на съдомиялната машина . В зависимост от diswasher модел , ще има слот или в центъра или на всеки край на повдигнатия метала.


3

Push скобата към предната част на съдомиялната машина , докато раздела задната щракне на място. Натиснете съдомиялната машина обратно в отвора на кутията .

4

Отворете вратата на съдомиялната машина , и за отвора в предната част на конзолата изглежда . Скобата трябва да се вижда от долната част на плота.

5

Поставете дърво 1 - инчов дълго дървен винт през отвора на скобата и я затегнете в тезгяха с Филипс отвертка . Ако имате две скоби , обезопасете и двете от тях до щанда .

6

Включете прекъсвача за захранването на съдомиялната машина Whirlpool .

Дали Air Circulate Inside хладилник

? A хладилник използва изпарител , кондензатор и компресор за отнемане на топлина и охлаждане на въздуха вътре. За всеки тип хладилник, циркулация на въздуха е важно не само извън уреда , но вътре , к

Περισσότερα >
Как да се изгради удобна Bench

Можете лесно да тапициране с твърд покрив пейка или стол . Пейки , които се използват за поставяне на обувки могат да бъдат направени много по-удобно чрез добавяне на плат и подплата на дървесина седа

Περισσότερα >