Как да спечелим една GE съдомиялни Drain -добро

A съдомиялна , че канализацията лошо оставя филм върху ястия , да не говорим за гниещи хранителни частици , останали в локви. A чаша или две от оставащите в края на един цикъл на водата е нормално ; повече индикация за проблем с дренажната система . Докато големите проблеми изискват услугите на професионален водопроводчик , да вземе някои мерки за подобряване на отводняването миялна машина преди да се обадите на специалист , за да реши проблема . Нещата ще трябва
гумени ръкавици
Plunger MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на устройството в електрическата мрежа или прекъсвач кутия .

2

Сложете гумени ръкавици и изчистете сабо присъстват в кухнята изтичането мивка с бутало . Класиране в задната част на устройството и да изчистите всякакви запушвания в откриването на щепсел миялна машина за източване .


3

Извадете щепсела за източване на изхвърляне на боклука , ако е приложимо. Свалете капака въздушна междина на метал на върха на кухненската мивка . Махнете пластмасовата капачка и да изчистите всички отломки запушване на въздушната междина .

4

Изправете всякакви прегъвания по маркуча за източване миялна машина . Вдигнете контур за източване леко , ако системата ви не включва въздушна междина .

5

Налейте 1 чаша оцет в долната част на устройството и стартирайте най-горещите , най-дългия цикъл на де мащаб тръбите и канализацията .

6

Използвайте по-малко перилен препарат миялна машина за предотвратяване на прекомерно образуване на пяна или пяната, която компрометира дренажната система .

My Ice Maker е Кликвайки & Не Отпадането Ice

ледогенератори ви позволяват да вземете лед , когато имате нужда от него , за да се охлади си питие , помощ при готвене или да създадете един миг пакет лед за изгаряне или друго нараняване , така че т

Περισσότερα >
Как да спечелим Grapevine Мебели

Ако живеете близо до лозе, собствениците ще понякога ви позволяват да се извозват техните изхвърлени лози . Като алтернатива , можете да изрежете диви лози или купите сушени лози в магазин за плавател

Περισσότερα >