Как да се промени Door събрание на Стъкло за Whirlpool RBS305PRS00

Ако стъклото на вашите Whirlpool RBS305PRS00 фурна пукнатини или става счупен , трябва да премахнете стъклото и да го замените . Whirlpool фурна Стъклото на вратата се състои от три части, от стъкло: външната стъкло, стъклени център и вътрешна стъклена врата . За да се премахне напълно стъклото от вратата , първо трябва да се отстрани на вратата на фурната уреда. Нещата ще трябва
Pin
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическата мощност от вашия Whirlpool фурна , като го изключите за вашата кухня прекъсвач .

2

Отворете вратата на фурната по целия път и след това поставете щифтове в отворите на двете пантите на вратите .


3

Затворете вратата що се отнася до щифтове ще позволят и след това се възползва от двете страни на вратата . Повдигнете вратата , за да го премахнете напълно от пантите .

4

Поставете вратата на фурната надолу с лицевата страна надолу. Свалете двата винта от горния изолиращ екран на вратата с помощта на отвертка .

5

Свалете двата винта от скобите , притежаващи стъклото инча Повдигнете събрание лайнер от вратата .

6

Отстранете три държача на външната стъклена винта и две скоби винтовете от събранието лайнер . Повдигнете и отстранете външното стъкло.

7

Извадете долната част на конзолата на вратата и плъзнете стъклото на център врата навън от вратата .

8

Махни пантата на вратата винтове от двете страни на вратата и след това извадете пантите . Повдигнете и извадете вътрешната стъклен капак врата.

9

Плъзнете навън вътрешна стъклена врата и след това всички на стъклото ще бъде премахната от вратата на фурната .

10

Slide новото вътрешно стъкло в вратата на фурната и поставете капака на стъкло над вратата . Добави пантите обратно към вратата и я поставете отново винтовете.

11

Поставете нов център стъклото в центъра и поставете долната част на конзолата отново. Поставете външната стъклото в обшивката . Поставете събрание лайнер отново и отново всички винтове .

12

Поставете вратата обратно към пантите и спуснете вратата . Свалете двата пина от пантите и след това затворете вратата . Включете захранването отново от прекъсвача .

Как да замени Door печат на Whirlpool Gas Dyer

Районът, в сушилнята , където можете да се облечеш се нарича барабана. Входната врата на сушилнята се отваря директно в барабана . Компонентът , което заключва вратата на барабана се нарича печатът .

Περισσότερα >
Как да Paint дрипав Chic Мебели

дрипав Chic стил е романтична и ретро начин да декорирате стил рустик . Мебели обикновено се носи и е бичен боя в цвят светъл или пастелни цветове. Опърпан шик мебели се вписва много добре в много вил

Περισσότερα >