Как да се замени с Broken Door закопчалка на Frigidaire съдомиялни

резето на вратата на Frigidaire съдомиялна машина се намира в горната част на вратата и позволява на системата за съдомиялна машина , за да бъде в състояние да каже , когато вратата е затворена напълно. Например , не можете да изпълните вашата съдомиялна машина , ако вратата е отворена, и ако резето на вратата е разбита след това трябва да я замени с нова част . За да премахнете вратата се затвори трябва да имат достъп до вътрешната страна на вратата на съдомиялната машина , след като предния панел се отстранява. Нещата ще трябва
отвертки
игла носа клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването за вашия Frigidaire миялна машина чрез включване и изключване на захранването на вашата кухня прекъсвач .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина по целия път , след това извадете двата винта от контролния панел с помощта на отвертка.


3

Извадете два винтове от дъното отвътре на вратата на съдомиялната машина. Затворете вратата .

4

Хванете страна на външната врата и повдигнете за отстраняване на външния панел. Задайте панел на вратата настрана.

5

разкачват проводниците , свързани към ключалката на вратата в горната част на вратата с помощта на пинцети .

6

Свалете двата винта резето на вратата . Повдигнете и извадете цялата резето на вратата на съдомиялната машина.

7

Поставете новата вратата се затвори обратно към вратата на съдомиялната машина , след това поставете отново двата винта в ключалката на вратата.
Страница 8

Свържете проводниците към резето на вратата и след това се поставя панел на вратата обратно към предната част на вратата .

9

Отворете вратата на съдомиялната машина и поставете отново двата винта в долната част на вратата .

10

Поставете отново двата винта в контролния панел , след това включете захранването отново за миялната машина от прекъсвача .

Как да се определи Water Pump на хладилника

Ако вашият хладилник диспенсър за вода не работи , водата се обединяват в хладилника отделения , или вашия хладилник развива изтичане проблеми , въпросът е може би вашата водоснабдителна линия и механ

Περισσότερα >
Как да Paint Витлеем Stage Природа

Витлеем е мястото за историята за раждането на Исус Христос , и то често е част от пейзажа в коледни Рождество Христово пиеси. Обикновено , сцената изобразява Витлеем през нощта, с жълто и кафяво Midd

Περισσότερα >