Оцет за съдомиялни Clog

съдомиялни машини са спестяване на време домакински уреди, използвани за почистване и хигиенизиране чинии, чаши , стъклария , съдове за готвене и сервиране и прибори за хранене . Въпреки това, натрупване настъпва в съдомиялната машина с течение на времето , създавайки сабо . Почистващи Търговски източване изчистите сабо ефективно , но друга ефективна чисти е оцет - продукт най-вероятно вече имате под ръка . Какви са подходящи за съдомиялна Clogs ?

Миялна машина сабо имат различни причини . Останалите части от храна и мазнина изплакват съдовете могат да оставят зад остатък в канализационна тръба. Почистващи препарати трябва от време на време частицата , че може никога да не се разтвори напълно , създавайки остатъчни запушвания в канализацията , миялна машина . Накрая , някои видове на вода е по-високо съдържание на калций и магнезий, известен като твърди вода минерали . Тези минерали оставят депозити в източване и водопроводните тръби на вашата съдомиялна машина , да ги задръства .


Safe химични реакции

Оцетът е разтвор на оцетна киселина и вода , с киселинни химични свойства. При смесване с вещество с основни химични свойства , като например сода бикарбонат , сместа се създава химична реакция киселина - основа . По време на реакцията , йони в оцета реагират с йони в сода и образуват нов химически нарича въглена киселина . Въглеродната киселина работи, за да изкарвам , разтваря се и премахване на запушвания в Водопроводчици миялна машина , без използването на вредни и скъпи химикали. Киселината трае само за кратко време , преди да разлага до въглероден диоксид и вода.

Как да почистите Екраните на една Hotpoint съдомиялни HDA2220

Ако вашите ястия не излизат чисти , когато се използва HDA2220 Hotpoint миялна машина , а вие сте проверили на хардуера на уреда , проверете нивото на водата . Стартирайте машината чрез миене на цикъл

Περισσότερα >
Как да се изгради Baseball витрини

Когато получите бейзбол , който е бил подписан от любимия си играч , тя бързо се превръща в един от любимите си вещи . Последното нещо, което искате да направите, е да го нагъвам на сигурно някъде ; п

Περισσότερα >