Как да отстранявате Maytag MDB4100

The Maytag MDB4100 е по-стар модел на миялна машина , която вече не е в производство от Maytag корпорация . Съдомиялната има регулируема горна зъбна както и опции за измиване като предоставяме измиване , точна температура наблюдение и отопляем сух функция. Съдомиялната машина е управлявана с ротационен копчето за контрол и трябва да работи добре с типичен грижи и поддръжка. Проблемите, които възникват с миялната машина , обаче , често могат да бъдат фиксирани с малко отстраняване на проблеми . Нещата ще трябва
Изплакнете препарат помощ
чиста кърпа (и) е. Лимонена киселина - базиран препарат MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включване на водата клапан , свързан към съдомиялната машина Maytag , която обикновено се намира под кухненската мивка , ако съдомиялната машина не се пълни с вода. Изправете маркуча за вода , и почистване на водата на входа клапан на дъното на ваната за съдомиялна машина. Затворете вратата на миялна машина здраво . Завъртете диска за избор на избрания цикъл и след това натиснете "Start ".

2

Изсъхне чашата препарат с чиста кърпа след цикъла на пране , ако има остатък или препарат напусна след един цикъл на пране. Използвайте пресен препарат, за да помогне за предотвратяване на бучки или бучки .


3

Изчистете кухненската мивка , и тичам извозване на отпадъците , ако съдомиялната машина не е източване на водата . Измерете дренажния маркуч и повдигне маркуча поне 32инча от пода , и след това изправете маркуча за да се предотврати извивки , които могат да причинят запушвания .

4

Изплакнете ястия , преди да заредите съдомиялната машина , ако измиване цикъл изглежда шумна и ако твърди предмети са смлени на вътрешния храна за обезвреждането на регулярна основа.

5

Започнете " Изплакнете Only" цикъл , ако ястия са седнали в миялната машина и е налице миризма . Напълнете двете страни на чашата препарат със сода за хляб , ако миризмата продължава или е много силна. Изберете "Light Wash ", последвана от "Start ", и нека шайбата тече в продължение на 10 минути. Отключете вратата и остави вратата отворена през нощта , преди да затворите вратата отново и натиснете "Start ", за да завърши цикъла.

6

Увеличете температурата на водата в бойлера топла вода до най-малко 120 градуса по Фаренхайт. Изберете функцията за пране " AccuTemp " ако цикълът работи за дълго време или ако " Отопление Delay " светлината свети . Започнете горещата вода в мивката , преди започване на съдомиялната машина.

7

Измерете препарат в съответствие с инструкциите на продукта, и затваряне на перилния препарат и изплакнете дозатори помощ здраво преди започване на съдомиялната машина , ако има течове. Не използвайте други видове прах за пране, тъй като само автоматична препарат миялна машина , е одобрено за използване в това Maytag съдомиялна машина.

8

Използвайте цикъла за топла вода и изплакнете препарат помощ, ако очилата изглеждат забелязан . Накиснете елементи в бял оцет в продължение на 5 минути и след това изплакнете да премахнете мътен или петнист външен вид.

9

Заредете съдомиялната машина , така че има място между всяко ястие . Напълнете препарат и изплакнете отделения за помощ , ако има храна почвата оставено на ястия. Използвайте топла вода температурни цикли , и изплакнете ястия добре , преди да заредите съдомиялната машина.

10

Опитайте киселинна основа препарат на лимонена ако елементите изглеждат оцветени или обезцветени след измиване . Помислете за битово водоснабдяване филтър , ако има постоянен остатък или оцветяване в миялната машина .

Климатици прозоречен Настройки: Проветрете Vs Circulate

Ефективно и икономическите резултати на прозорец климатик ще предостави освобождаване от тежката жега и задушно влажност. Контроли и корекции са на разположение за оптимизиране на охлаждащия ефект на

Περισσότερα >
Как да се изгради един стол Windsor

Как да се изгради един Windsor председател . Столът Windsor вероятно е разработен в близост до Уиндзор, Англия, и е широко достъпна от 1720 . Но това е американската версия на стола Windsor е създаден

Περισσότερα >