Как да инсталирате най- Circuit съвет на GE съдомиялни

Ако контролът върху горния контролен панел на вашия General Electric миялна машина вече не са на работа, може да имате счупена платка в рамките на контролния панел. Можете да замените и инсталирате нова платка в контролния панел по всяко време, след като цялата контролния панел е напълно отстранен от вратата на съдомиялната машина . Можете да закупите нова платка за вашия GE съдомиялна от онлайн търговец на дребно чрез търсене на номер 8564542 част . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на съдомиялната машина от прекъсвача на кухнята схема, ако тя не е вече изключен.

2

Отворете вратата на съдомиялната машина и отстранете горния винтовете от контролния панел с помощта на отвертка .


3

Затворете вратата частично , не по целия път , а след това повдигнете контролния панел от вратата на съдомиялната машина .

4

Разделете двата Хамут от контролния панел и извадете кабелите от клиповете телените в долната част на панела за управление.

5

Извадете целия контролен панел от вратата и го оставете настрана. Извадете винтовете от платката , след това извадете платката от контролния панел.

6

Поставете новата платка в контролния панел и поставете отново винтовете. Поставете новата контролния панел в една и съща позиция .

7

Свържете проводниците към клиповете телените и свържете двете тел колани . Отворете леко вратата на съдомиялната машина .

8

Поставете топ винтове в контролния панел , след това включете захранването отново на прекъсвача .

Информация относно Old Trane Климатици

Рубен Trane започва своята климатик бизнес през 1931 г., и Trane е направила значителни подобрения на климатици над своите 80 години в бизнеса. Trane не продава централни климатици директно на обществ

Περισσότερα >
Как да се изгради един Garden Workbench

Ако искате да работите в двора или просто навън, тя винаги е хубаво да има работна маса само за вашите нужди. Ако сте ги на цена , те са често евтино направен и най-вероятно не са това, което търсите

Περισσότερα >