KitchenAid съдомиялни KUDS24SE BL3 няма да се включи

KitchenAid миялна машина, модел KUDS24SE - BL3 , има възможности и функции , които гарантират почти чисти съдове , но машината трябва първо да включите. Имате два " Sure- Холд" чаша рафтове , предотвратяване тънки пластмасови чаши от излизането своенравната . KitchenAid също включва " Flex- кошница" сребърни прибори кошница за да побере всички видове съдове , както и на " Hydro - Sweep " спрей ръка, за да гарантира, че всички ястия да получат цялостно почистване . Ако вашата машина е в състояние за включване да се възползват от тези характеристики , упражнява около шест стъпки за отстраняване на неизправности , преди да ти се обадя на никого за услуга . Нещата ще трябва
отвертка (по желание ) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Отворете вратата на съдомиялната машина да се уверете, че не ястия или прибори не позволяват вратата от напълно затворена . Натиснете здраво на вратата, когато я затвори обратно .

2

Изберете цикъл , отново, за да двойна проверка , че вие ​​следвате правилния процес. Натиснете бутон за цикъла , като " Накиснете & Scrub " или "Normal ". Натиснете бутона " Start" да започне цикъла.


3

Проверете, за да се види дали "LOCK Child " светлина е осветена на контролния панел. За да изключите заключване за деца , натиснете " Energy Saver Dry " в продължение на пет секунди, а след това отпуснете бутона .

4

Проверете електрическата система на Вашия дом . Замяна на изгорял предпазител в таблото с бушоните . Включете се спъна прекъсвач обратно към " On" позиция.

5

Провери си домове водоснабдяване да се уверете, че тя се изпълнява , чрез завъртане на кранчето на мивката в близост до съдомиялната машина. Също така, проверете входа на водоснабдителната и клапан зад долния панел за достъп на дъното на съдомиялната машина за всякакви несвързани маркучи или течове .

6

Time миялната машина за около пет минути повече , ако това не стане започне след продължителна и тежка употреба. Моторът автоматично деактивира поради претоварване и той ще се рестартира след няколко минути .

Как да се замени с Ice диспенсер Лост на Samsung Хладилник

Вашият хладилник Samsung е снабден с лед и вода опаковка намира от външната страна на вратата . Разпределителят се контролира чрез лост , или чепаре . Тези лостове са трайни , но години на натискане

Περισσότερα >
Как да направим един рога Настолна лампа

Ако имате колекция от еленови рога , можете да направите една хубава маса лампа от тях. Не е необходимо действително да стреля елени да получат рога , един от двамата. Много рогати животни Слоу старит

Περισσότερα >