Как да инсталирате на работното колело Kit на Whirlpool съдомиялни

Whirlpool миялни машини имат система работно колело от три части , който е отговорен за завъртане на долната част на ръката измиване. Системата на работното колело се състои от ротор с ръка измиване, източване на работното колело и източване уплътнение , което гарантира , че водата не минава през дъното на съдомиялната машина . Двете работни колела са направени от пластмаса и са обект на почивките и пукнатини с течение на времето , особено ако ръката на пране става запушен , а печатът може да се съборят , тъй като започва да се възраст. Ако долната част на ръката измиване спре да се върти или чука шум постоянно се чува от съдомиялната машина , защото е в един цикъл пране , решението е често замяната на комплекта за колело . Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ
Hex стил отвертка
Течен сапун ястие MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете съдомиялната машина прекъсвач в експлоатация панел на Вашия дом да намали източник на захранване на съдомиялната машина .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина и след това отстранете долния сушилня за чинии , които повдига направо на съдомиялната машина .

<Бразилски> 3

премахнете винта на хонорар в центъра на горната част на долната част на ръката измиване и след това отстраняване на долната част на ръката измиване.

4

тръба водоснабдяване Издърпайте на задната част на помпа и мотор монтаж .

5

Отстранете винтовете в горната част на изхода на помпата и измийте подкрепа на ръката, и след това извадете на изхода на помпата и измийте подкрепа ръка.

6 <стр.> Secure старото колело измиване с помощта на регулируем гаечен ключ и след това извадете винта стил от центъра на ротора на измиване. Лосто ротора на измиване с помощта на плоска отвертка .

7

Отстранете винтовете , които придържат събрание сепаратор , които сега са видими с ротора на измиване отстранен . Повдигнете събрание сепаратор от съдомиялната машина.

8

Повдигнете мелене втулка , както и острието на хеликоптер и пролетта , на разстояние от работното колело за източване. Премахнете проверка топката от капака на източване , като просто го повдигнете навън.

9

Отстранете винта осигуряване на капака на източване и уплътнението и след това извадете капака на източване и уплътнението .

10

Лосто старата източване колело с помощта на плоска отвертка .

11

Лосто уплътнението на вала на двигателя на разстояние от дъното на корпуса на помпата с помощта на плоска отвертка .
<Бразилски> 12

смажете новия уплътнението на вала на двигателя с помощта на течен сапун ястие и след това плъзнете на новото уплътнение в корпуса на помпата. Уверете се, че графит пръстен на уплътнението е центриран с вала .

13

Инсталирайте новата източване колело , като го плъзнете върху вала .

14

Поставете обратно капака на източване и уплътнение, както и проверка на топка. е.
15

Плъзнете пролетта в долната част на острието на хеликоптер , ако тя се отстранява и след това да инсталирате острието на хеликоптер и пролетта на работното колело за източване. Уверете се, че пролетта се вмъква в дупката в основата на перката за източване.

16

Преинсталиране събранието сепаратор и го закрепете в позиция чрез винтовете , които са били отстранени.

17

инсталирайте новото колело измиване с помощта на винта - главата , която е извадена да си я осигурят на мястото си.

18

Ако е приложимо , издърпайте уплътнението в горната част на блока на сепаратор навън и инсталирате нов сепаратор уплътнение .

19

Замяна на изхода на помпата и използвайте винтовете, които са били премахнати, за да си я осигурят на мястото си.

20

Свържете тръбата за захранване с вода и след това да инсталирате долното рамо измиване.

21

Връщане долната ястие багажник за съдомиялна машина и след това затворете вратата на съдомиялната машина .

22

Възстановете захранването на съдомиялната машина .
<Бразилски>


Защо трябва да Не почиствайте Out на Air Cleaner

? Почистване на въздушния филтър в домакински уреди или автомобил може да бъде повече неприятности, отколкото закупуване на замяна. Избирайки да почиствайте въздушния филтър може да изглежда като бърз

Περισσότερα >
Как да спечелим една Шевни Stool

Шевни може да бъде чудесно хоби и добавянето на лично шиене изпражненията може да направи шиене по-приятно . A шиене столче може да се използва от шивачи да седне на перфектната височина за вземане на

Περισσότερα >