Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Перални >> Content

Можеш ли да промените цвета на предната част на Bosch съдомиялни

? Bosch съдомиялни машини са направени с немски инженеринг и са сред " най-тихите и ефективни съдомиялните машини в САЩ , " Според уебсайта на Bosch . Тези миялни машини са склонни да бъдат най-висок клас и предлагат потребителски функции , като например потребителски панели за предната част на съдомиялната машина. Ако имате по-стара версия Bosch миялна машина , можете да промените цвета на предната част на съдомиялната машина в няколко по-ангажирани начини. Панели

Някои производители на съдомиялни машини предлагат сменяеми панели , така че лесно можете да сменяте цвета на съдомиялната машина , като промените панела. Тази функция не е на разположение на Bosch миялни машини към момента на публикуване. Въпреки това, Bosch не предлага опция за потребителски панел , в който предния панел могат да бъдат персонализирани да отговарят на съществуващите си шкафове . По този начин , можете да смените предния панел, за да изглежда като светлина , тъмно или черешово дърво . Опции панел включват нито една опростена шкафове капак или панел, който включва едно голямо парче , което прилича на дъното на шкаф и една малка част , която прилича на врата.


Door

< п > Ако имате модел Bosch , която идва в най-различни цветове , можете да сменяте вратата за една врата в друг цвят . Въпреки, че това ще бъде относително скъпо, то е по-евтино от закупуване на изцяло нова съдомиялна машина , за да получи нов облик .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/dishwashers/1019052977.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.