Отстраняване на един Whirlpool Съдомиялни С източване на вода от Vent Cap

съдомиялни машини използват съществуващата кухня водопровод за привличане на прясна вода и отвеждане на отпадъчни води и остатъци храна . Двете системи са свързани чрез тръбопроводи в капана за източване и извозване на отпадъците в някои случаи. Капачката на отдушник , който често се нарича въздушната междина , седи в горен ъгъл на мивката и участва в управлението на тези връзки. Въздушната междина помага за създаването на вакуум в тръбите , помагачество оттичането на съдомиялната машина и предпазва от отпадъчни води в тръбите от вливащи се в съдомиялна машина. Вода може да изтече от хоризонтални цепки в въздушната междина за няколко основни причини , и Whirlpool съветва проверка на тези навън , преди да направи посещение там . Нещата ще трябва
Scrub четка
ВиК гаечен ключ или източват змия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Развийте декоративна метална капачка на въздушната междина и почистване на капачката , както и пластмасови въздушна междина разкритие . Премахнете отломки , варовик или други минерални залежи , които могат да причинят функцията за обезвъздушаване , за да фалират и вода да направите резервно копие , да излизате от капачката отдушник .

2

Проверете маркучите за източване под мивката като се уверите, те не са се превърнали в прегънат или огъват. Често, когато предметите се съхраняват под мивката те могат да изградят , изтласкване и изпадането на гъвкави водопроводни маркучи от естественото си положение .


3

Не използвайте прекалено много препарат в съдомиялната машина или всеки продукт с изключение на тези течности и прахове изрично проектирани и етикетирани за съдомиялни машини . Dish сапун и пране сапун може да изглежда по същия начин , но пяна и да се създаде тежки пяна , които могат да повредят или забраняване на Вашата съдомиялна машина . Пяната и малко вода кокошка изгради в тръбите и да избяга от въздушната междина , което го прави да изглежда като че ли има теч.

4

Уверете се, че няма препятствия в дренажен тръбопровод под мивка . Ако тези тръби са подкрепени , вода тече към най-близкото място на най-малкото съпротивление , и че може да отвори на въздушна междина . Отворете тръбите с тръбен ключ и ги изчисти или да използвате змия сондиране и почистване тях.

5

Уверете се, че маркучът за източване миялна машина се свързва към тръбата на отпадъците, която е връзка т - образни, или в кофи за боклук на височина от най-малко 20 инча от пода . Водата не може да преодолее гравитацията , ако връзките са направени с по-ниска и ще се появят на резервни копия .

Как да се определи на Control Switch на Hotpoint Перални

A дефектен превключвател контрол или цикъл селектор копче на Hotpoint перална машина може да е трудно да се избере правилното измиване цикъл, за да изпълните натоварване измиване. Ако ключът е хлабав

Περισσότερα >
Как да дистрес на Finish

Distressed мебели , тапицерия и шкафове създават непринуден външен вид, който отговаря на различни декор и декориране теми. Закупуването затруднено мебели или дограма често е много по-скъпо , отколкот

Περισσότερα >