Как да инсталирате семеринг на GE съдомиялни

Ако имате износено уплътнение на вала на вашия General Electric съдомиялна моторна помпа , двигателят може да спре да работи . Ако уплътнението на вала е счупен , можете да инсталирате ново уплътнение на задвижващия вал на двигателя веднъж двигателят е отстранен от съдомиялната машина. Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранването на миялна машина от прекъсвача на кухня верига и изключете водоснабдяване клапан под мивката .

2

Извадете винтовете от долната петите панел с помощта на отвертка , а след това повдигнете панела , за да го премахнете от съдомиялната машина.

<Бразилски> 3

Откачете маркуча за източване от двигателя на помпата в центъра на устройството , след което извадете болтовете, задържащи в двигателя с помощта на регулируем гаечен ключ .

4

разкачват проводниците от мотора . Изключете двигателя и го вдигнете от съдомиялната машина.

5

Задръжте вала на двигателя и след това издърпайте нагоре острието на нож . Повдигнете и извадете ренде и неръждаема стомана пръстен.

6

Завъртете фен контра- часовниковата стрелка и го вдигнете нагоре , за да го премахнете. Свалете уплътнението на вала под вентилатора.

7

Поставете ново уплътнение на вала на вала на двигателя и на мястото на вентилатора обратно върху нов печат. Завъртете по часовниковата стрелка на вентилатора за да го заключите на място.

8

Поставете отново пръстен от неръждаема стомана , ренде и нож острието върху вала . Поставете мотора обратно в миялната машина и да свържете отново кабелите към двигателя.

9

Поставете отново болтовете в двигателя , за да го държи в, след това отново дренажния маркуч към двигателя.
<Бразилски> 10

Поставете петите панел обратно на мястото му и поставете отново винтовете. Завъртете вентила за снабдяване с вода при и включване на електрическа енергия от прекъсвача .

Как да се ремонтира KitchenAid съдомиялни Model KUDS24SE Shaft

The KitchenAid съдомиялни Model KUDS24SE е произведен от Whirlpool АД и продадени през KitchenAid . Въпреки, че този уред вече не се произвежда , все още можете да намерите модели в експлоатация в цял

Περισσότερα >
Как да спечелим Round Table Tops

Building мебели за дома за себе си е удовлетворяващо задача. Можете да получите точно това, което желаете и ще имате удоволствието да го използвате всеки ден. Вашият дом може да покаже таланта си и мо

Περισσότερα >