Как да Премахване на Under- Counter съдомиялни

Под брояч миялни машини изключвайте за отстраняване на по-малко от час , ако ви се наложи да поправите уреда или да го замени с нов модел. Три основни точки за свързване включват маркуч за водоснабдяване , маркуч за източване и електрически кабел. Премахване на монтажната хардуер в кабинета отнема само няколко минути . Както при всеки електрически уред , следвайте всички предпазни мерки за безопасност при работа на съдомиялната машина. Нещата ще трябва
клещи или регулируем гаечен ключ Имоти: стара кърпа
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранващия кабел на съдомиялната машина от електрическия контакт , която обикновено е в кабинета на страната на уреда срещу мивката.

2

Отвори шкафа под мивката , за да намерите и изключване на вода клапан в маркуча , свързан към съдомиялната машина. Завъртете копчето на вентила надясно, докато стегнат .


3

Стиснете скобата на маркуча , където тя се свързва с клапана за водата , с помощта на клещи. Издърпайте маркуча и обърше малкото количество вода, което обикновено започва да капе , с помощта на кърпа.

4

Развийте маркуча за източване в непосредствена близост до прекъснат маркуча за вода , с помощта на клещи или регулируем гаечен ключ. Избършете всяка вода, която може да се изсипе от маркуча.

5

Отворете вратата на уреда , за да намерите най- монтажните винтове на горната устна , когато уредът е прикован в долната страна на кухненския плот . Премахнете тези винтове и винтове задържите левия и дясна страна на уреда, за да отстрани кабинета . Не всички съдомиялни машини използват странични винтове , така че това не може да се наложи с вашия модел.

6

Издърпайте уреда напред и излиза от пространството под плота , ръководен маркучите и захранващия кабел през отворите по стените на кабинета . Сега можете да премахнете съдомиялната машина.

Дали скоростта Blower на HVAC Засяга Кондензацията

? Скоростта на вентилатора на отопление, вентилация и климатична система може да повлияе на конденз по няколко начина . ОВК системи циркулират въздух през студените медни намотки за намаляване на вътр

Περισσότερα >
Как да си направим Easy Step Stool

Налице е почти нищо в къщата чак толкова удобен като стъпка табуретка , особено в кухнята, за да достигне в тези високи шкафове. Като допълнително височината прави задачи както по-лесно и по-безопасни

Περισσότερα >