Премахване на GE Профил картер филтър

Когато изпълнявате вашата General Electric Профил миялна машина, всички парчета храна и други отломки са уловени в екрана на картер филтър под долната перка в центъра на дъното на уреда. Ако картер филтъра става запушена , наводнения може да се случи в рамките на вашата съдомиялна машина, и вие трябва да се отстрани част , за да го почистите . Можете ръчно да премахнете картер филтър по всяко време , ако имате нужда да я провери за повреди. Нещата ще трябва
1/4-inch гайка шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към GE съдомиялна машина от вашата кухня прекъсвач . <Бразилски>
2

Отворете вратата на съдомиялната машина , и издърпайте долната кошница . Повдигнете рафта , докато го издърпате навън , за да го премахнете напълно от съдомиялната машина.


3

Завъртете долната перка в центъра на дъното на съдомиялната машина обратно на часовниковата стрелка , за да го отключите.
<Бразилски> 4

Повдигнете долната част на ръката спрей и я издърпайте от съдомиялната машина. Намерете екрана картер филтър в центъра на дъното на съдомиялната машина .

5

Свалете двата болта от картер филтър с помощта на 1/4-inch водача гайка . Повдигнете картер филтър, за да го извадите от устройството.

6

Огледайте картер филтъра за всяка щета , като вдлъбнатини или счупени парчета, или измийте филтъра с топла течаща вода и сапун.

My Rinnai топлообменник тече

Rinnai е производител на пещи и пещи компоненти , използвани предимно за жилищни цели. Може да имате Rinnai топлообменник във вашия бойлер или пещ : топлообменника е част на пещта , която преминава то

Περισσότερα >
Как да направим един плексиглас Mirror

Simple огледала са достъпни , но не добавят много визуално обжалване пред дома си . Fancy , рамкирани огледала са склонни да бъдат скъпи и тежки . Въпреки това , можете да направите своя собствена рам

Περισσότερα >