Как да се определи Кенмор съдомиялни , който оставя Junk

почистващи препарати, за качеството на водата и температура са най-малко три фактора , които влияят върху това колко добре можете да премахнете боклуци и остатъци от храна от мръсни чинии , използвайки вашата Кенмор съдомиялна машина. Въпреки това, след като затвори вратата и стартирайте съдомиялната машина цикъл на почистване , можете само да се надяваме , че тези фактори са правилно поставени и на място, така че уредът може правилно да очисти вашите ястия. Ако се установи, че след отломки цикъл остава на чиниите и във ваната , може да опитате няколко стъпки, за да се отстрани този мръсен и разочароващо проблем. Инструкции

1

Погледнете копче или електронен контрол панела на вратата на съдомиялната машина , за да се уверете, че цикълът е пълен , ако видите останал почистващ препарат в дозатора . Рестартирайте или нека финала на цикъла , така че може правилно изплакнете препарата. Също така, се разклаща препарат полето миялна машина и да слушате за бучки, които чукат по стените на контейнера . Сменете -възрастен , по-ниско качество - почистващ препарат с нова партида .

2

Изключете ръчно рамена за пръскане на вода в горната и долната част на съдомиялната машина. Уверете се, че решетките не са извън пистата и блокиране на пълно завъртане на ръцете . Проверка за паднали съдове , които също са блокирали ръката. Рамото на ротационното трябва да бъде в състояние да Напръскайте почистващия препарат от ваничката за използване на енергията на водата , както и за разтваряне и изплакване боклуци от чиниите.
Ястия равномерно

3

товар в багажника , така че те имат почти равен достъп до пръскане с вода. Уверете се, че плочи стоят вертикално , а не хоризонтално положение , блокиращи вода от достигането на други ястия. Всички чаши и чинии трябва да бъдат обърнати с главата надолу . Изберете цикъл съдомиялна настройка с по-високи температури , ако натоварването е голямо и се смесва с оцветени тенджери и тигани, в допълнение към редовните ястия.

4

тест за твърдостта на водата във вашия дом , което може да намаляване на почистване способността на препарата. A прост тест е да си измиеш ръцете на мивката в кухнята с редовен течен препарат ястие , а не миене на прах. Изплакнете ръцете си ; Ако кожата ви се чувства сапунена , водата е мека . Препарат за миялна машина помага да се разтвори и отмие боклуци , че е засъхнала на ястия , но това става все по- трудно с твърда вода .

5

Използвайте помощ течност за изплакване , като " Electrasol " "Finish " или " Jet- Dry " да се намали зацапване на ястия. Твърдата вода може да напусне минерали оставащия зад очила и други ястия.

6

Избягвайте използването на топлата вода в кухненската мивка или вземане на душ или вана , докато използвате съдомиялната машина. Вместо това, се уверете, че посвети повечето от топла вода на миялната машина , например, работи на миялната машина за една нощ , след като всеки се е изкъпал и отишъл да си легне. Алтернативно , внимателно се повиши температурата на бойлер на Вашия дом , така че да могат адекватно да загрява вода , която тече в съдомиялната машина. Топлината помага разтварят далеч отломки от чиниите и водата трябва да бъде най-малко 120 градуса по Фаренхайт при първото влизане в миялната машина за максимална ефективност.

Как да се промени една кухненска мивка Изхвърляне

разположение на мивката в кухнята е голямо удобство . Има случаи , обаче , когато голямо удобство ще трябва да бъдат заменени . Мивка разпореждания се свързват с изтичането на мивка с помощта на монта

Περισσότερα >
Комплекти за Изграждане на Glass дисплей за препариране Холни маси

втъкан дисплей препариране в декор на Вашия дом може да бъде трудно . Ключът е да се направи дисплея функционален . Въпреки, че това може да не е практично за цялото тяло на монтиране на лос или мечка

Περισσότερα >