Шумни KitchenAid съдомиялни машини

Докато миялни машини днес със сигурност са по-тихи в сравнение с моделите от миналото , вашият KitchenAid миялна машина все още прави шум , тъй като почиства вашите ястия. Тези звуци могат да включват кълцане , тропане или прихващане . Повечето от тези шумове са нормални , но от отстраняване на неизправности процес Вашата съдомиялна машина е , или може да се намали нивото на шума или се уверете, че това не е признак на неизправност. Рязане , раздробяване или бръмчене

По време на цикъл източване това е нормално да се чуе за трошене , смилане или бръмчене . Шумът не е проблем, освен ако не е придружена от невъзможност да се отцеди . Ако забележите KitchenAid миялна машина не е източване , проверете филтъра в долната част на устройството , за да се види дали има чужди предмети или прегради в него. Ако е необходимо , проверете маркуча за източване на завои или прегъвания , които също може да попречи на устройството от източване .


Тропане

Вашият KitchenAid миялна машина може да направи настроените шумове по време на цикъл ако рамото на спрей лежащи срещу ястия като тя се върти . Спирам , че като се вземат специални грижи при позициониране на чиниите във вашия блок . Заредете елементите така , че чиниите не се допират една до друга . Уверете се , че групата на спрей може да се върти свободно , преди да затворите вратата на съдомиялната машина .

Как да отстранявате Self - размразяване Кенмор Хладилник

Честото отваряне и затваряне на хладилника Кенмор може да позволи на влажен въздух от заобикалящата кухнята, за да се втурне в крайна сметка охлаждане и създаване на замръзване частици в отделението.

Περισσότερα >
Как да спечелим Мебели Out на Driftwood

Driftwood мебели прави прекрасна допълнение към вашия дом плаж , къща на езерото или еклектичен г & # xE9 ; Кор. Можете да направите разнообразие на мебели от корени , в зависимост от своята форма и р

Περισσότερα >