Как да се замени Долно разпръскващо Pieces Arm Clip в Hotpoint съдомиялни

Когато работите с почистващ цикъл с вашия Hotpoint миялна машина, долната част на ръката спрей премахва вода, която пръска чиниите в горните и долните рафтове . Ако ръцете на спрей не се върти по време на цикъл на почистване , тя може да има счупени парчета клип . Парчетата клипа са това, което държи долната част на ръката спрей в позиция. Парчетата клип може да бъде заменен , след като рамото на спрей се отстранява от съдомиялната машина. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранването на вашия Hotpoint миялна машина от вашата кухня прекъсвач .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина и премахване на долната кошница , като го плъзнете по целия път от устройството.


3

Включете рамо спрей обратно на часовниковата стрелка , за да се разкрият две придържащите скоби , притежаващи ръката на място.

4

Press видеото с пръстите си , за да разхлабят рамото на спрей и повдигнете рамото на спрей, за да го премахнете от съдомиялната машина.

5

Развийте винтовете от клип парчета с помощта на отвертка и повдигане на парчета от съдомиялната машина.

6

Поставете новия клип парчета в същото положение и поставете отново винтовете в клиповете.

7

Поставете рамото на спрей обратно в центъра на дъното на съдомиялната машина и завъртете по посока на часовниковата ръка спрей да се е наместила .

8

Плъзнете долната кошница на съдомиялната машина и затворете вратата . Включете електрическата енергия обратно от прекъсвача .

Как да се определи и поправите охладено водния разпределител на Амана Хладилник

Амана произвежда различни кухненски уреди , включително хладилници. Много от тези хладилници идват с охладени вода и лед опаковки на лицевата страна на вратата . Това дозатор монтаж се състои от някол

Περισσότερα >
Как да Reupholster Corners

Мебели износва . Столове , че хората седят в много износват още по-бързо . Спаси себе си много пари от претапициране тези столове , вместо да купуват нови. Разликата в цените може да добавите до стоти

Περισσότερα >