Как да се замени с нагревателна спирала по Кенмор съдомиялни

бобина отопление в Кенмор съдомиялна машина се намира в дъното на ваната за измиване . Неговата цел е да се нагрява вода във ваната , за да се гарантира, саниране на вашите ястия по време на цикъла на пране . Спиралата на отопление може да се повреди, ако тежък елемент е изпускан върху нея или бобината може да се провали , след редовна употреба . Когато това се случи , трябва да замените Кенмор помия отопление намотка да си възвърне нормалното функциониране на вашия уред . Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача на миялна машина в основния панел услуга на Вашия дом .

2

Отстранете винтовете за закрепване на долния панел насочен към предната част на съдомиялната машина за отстраняване на панела.


3

Отстранете винтовете за закрепване на водата на входа клапан . Това са от лявата страна , разположена в близост до предната долното отделение на съдомиялната машина . Преместете входния клапан към страната .

4

Издърпайте двете телени конекторите на отоплението винтови терминали , разположени в центъра на лявата страна на съдомиялната машина.

5

Използвайте регулируем гаечен ключ , за да се премахнат две болтовете за закрепване на нагревателен елемент за миялната машина .

6

Отворете вратата на съдомиялната машина и премахване на долната паничка скарата.

7

Извадете долното рамо измиване чрез повдигане на разделите под него . Повдигнете по ръката. На някои модели , долната част на ръката измиване може да бъде заключен с помощта на пластмасова гайка , разположен в горната част на центъра на ръката.

8

Издърпайте клемите на отопление намотка през дъното на съдомиялната машина . Освободете отопление намотка от фиксиращите скоби в дъното на съдомиялната машина и премахне старата бобина .

9

Инсталирайте нова отоплителна намотка чрез вмъкване на терминалите през дупките на дъното на съдомиялната машина . Снимайте бобината в клиповете на дъното на ваната за измиване .

10

Сменете предмишницата измиване.

11

Поставете отново двата болта на дъното на топлината елемент от терминали за осигуряване на отопление елемент на място.

12

Свържете двата проводника към клемите на нова отоплителна намотка .

13

Сменете входящата вода вентил. Използвайте винтовете, които са били премахнати, за да си я осигурят към рамката на миялна машина.

14

Сменете долния панел ритник, чрез винтовете , които са били премахнати, за да си я осигурят на мястото си.

15

Възстанови захранването на съдомиялната машина в основния панел услуга на Вашия дом .

Какво се случва с КС , когато тя е Охлаждане

? Трудно е да си представим сега, но Carrier АД почти изоставен развитието на първия си климатик продукт --- или AC --- през 1948 г. поради очевидна липса на интерес. Днес , климатици са диво популярн

Περισσότερα >
Как да Reupholster дивана възглавници

Претапициране диван възглавници може да даде своя диван с нов облик или замени възглавница покрива , които са били оцветени или повредени . Претапициране диван възглавница може да се направи с помощта

Περισσότερα >