Как да Отстраняване на стартирания и спирания на Bosch миялна машина

Bosch съдомиялни машини са пестене на вода , енергийно ефективни домакински уреди . Проектиран от германски инженери , Bosch уреди имат горди репутация за издръжливост и надеждност . Въпреки това, всяка машина с движещи се части е обект на износване и може да създаде проблеми . Ако вашият Bosch миялна машина спира и започва още по време на цикъла на измиване , опитайте тези съвети за отстраняване на неизправности . Нещата ще трябва
Flashlight

Покажи повече инструкции

1

Проверете, за да се провери, че миялната машина е включен в здраво . Тапата може да вибрира в насипно състояние и работи само на пресекулки.

2

Изследвайте доставката на вода, за да се уверете, че основната вода клапан е отворен. Обикновено клапан вода, се намира с тръбопровода намерен под кухненската мивка . Ако вентилът се работи правилно, входящия клапан съдомиялна може да бъде причина за проблема . Минерални депозити може да са изградени и се запушване на клапана и предотвратяване на машината се пълни с вода .


3

Определете дали вратата е затворена и захапва правилно . Обструкция или огънат или счупена ключалка може да пречи на вратата да се затвори плътно . Ако вратата не е правилно захапва , вашият Bosch миялна машина не ще запълни или функционира правилно.

4

Здраво натиснете "Power Scrub " и " Regular Wash " бутони надолу по едно и също време. Докато държите тези бутони надолу, натиснете власт, или " Старт " бутона. A светлина на контролния панел ще покаже проблема. Ако " Wash " светне , това показва проблем с парно. Ако " Rinse /сух" светлина се показва, това показва, вина пълнеж . Ако " Clean" светлината свети , сензора за температура ( NTC ) е виновен .

5

инспектира контролния панел. Ако тя не работи , той може да се наложи да бъде заменен от сервизен техник .

6

Огледайте линията за източване от съдомиялната машина на ВиК връзката под светлината на една ярка фенерче. Всички Bosch миялни машини имат ясна източване линия, която ви позволява да видите , ако линията е включен . Ако машината не може да се оттича , тя ще спре и да започне многократни опити да довърши цикъла на измиване.

7

Определете дали тавите са плъзгащи се в напълно и безпроблемно. A спадна парче сребърни прибори или друга дреболия може да попречи на тавата от плъзгащи се, и вратата не може да се затвори , ако тавата не е поставена правилно .

Как да инсталирате или премахване на микровълнова фурна

Обща кухня килерче шкафове често предоставят отворено пространство за микровълнови фурни. Вместо просто да поставите микровълновата в откритото пространство , трябва да го инсталирате правилно, за да

Περισσότερα >
Направи си сам : Shade Плат Тенти

Shade платнени навеси са класически и атрактивни покрива, които обикновено са фиксирани над прозорците на вътрешни дворове , палуби и тераси , и често могат да се намерят ресторанти или в задните двор

Περισσότερα >