My KitchenAid съдомиялни Water Line е запушена & Не Попълване

При правилно функциониране , KitchenAid миялни чисти съдове ефективно и тихо. Въпреки това, запушена водна линия, счупен поплавък или прегънат линия може да се намали или премахне водния поток към машината. Преди да се обадите в сервизен техник , направете малко отстраняване на проблеми - най-вероятно ще бъде в състояние да отстрани проблема сами. Докато работи върху съдомиялната машина , почистване на филтъра , който също може да се отрази на работата на съдомиялната машина . Ако усилията за отстраняване на неизправности не успяват да се реши проблема , обадете заверено KitchenAid сервизен техник. Нещата ще трябва
Бесният
отверка
лост

Покажи повече инструкции

1

Изключете водата чрез завъртане на дръжката под мивката всички пътя в дясно. Ще забележите, две кранове с гъвкави тръби , прикрепени към главния водопровод . Гъвкавата тръба течаща надолу и към съдомиялната машина е линията на миялна машина. Другата тръба се вода до мивката кранче .

2

Изключете електрическата мощност в кутията на веригата за да се избегне токов удар. Кутията на верига трябва да бъде обозначен с прекъсвача , че правомощията на съдомиялната машина. Флип го , за да изключите захранването.


3

Развийте гъвкава тръба от кранчето . Може да имате възможност да направите това на ръка. Ако не , да се използва ключ за разхлабване винта и го освободете .

4

Преместете съдомиялната машина , за да получите достъп до тръбата в своята точка на влизане в съдомиялната машина. За да направите това , развийте две малки винтове намерени под плот в близост до вратата на съдомиялната машина . Тези винтове осигуряване на съдомиялната машина да тезгяха.

5

Махни плоча удар внимателно с лост и го оставете настрана. Внимателно плъзнете KitchenAid съдомиялната навън. Съдомиялната седи на четири малки крака , че нивото и правят по-лесно отстраняване .

6

Развийте тръба вода от задната част на съдомиялната машина. Той няма да бъде запушена с храна, защото само чиста вода минава през него, но това може да е запушена с твърд седимент или ръжда. Тези замърсители са трудно да се премахне. Най-добрият вариант е да се купи и инсталира нов водопровод . Посетете местния магазин за подобрения в дома си или контакт KitchenAid за части .

7

Push миялната машина обратно на мястото му , и да се замени плоча удар и винтовете. Закрепете тръбата за вода, за да кранчето под мивката , тя резби през дупката в дъното на шкафа . Превърнете водата и електричеството отново.

Как да се свържа с Dehumidifier да пещ Pump

? Добавяне на изсушител за вашия дом е чудесен начин за намаляване на влажността. Повечето изсушители , които ще намерите са преносими и могат да бъдат включени в специални стаи на дома си , които са

Περισσότερα >
Как да си направим бижута Armoires Kit

A бижута шкаф е -трябва да има за тези, с нарастващата колекция бижута , която се нуждае от съответното жилище. При закупуване на бижута шкаф е често предпочитан избор за собствениците на бижута , съз

Περισσότερα >