Как да се замени уплътнението Около картер на Frigidaire съдомиялни

Има два основни уплътнения върху Frigidaire съдомиялна : уплътнението на вратата и уплътнението картер . Двете уплътнения са дълги , черни гумени парчета, които граничат с вратата или картер събрание да помогне за предотвратяване на течове , докато вашата съдомиялна машина работи. Ако забележите изтичане на вода директно от дъното на съдомиялната машина , трябва да се проверят - и може да се наложи да замени - уплътнението картер в центъра на дъното на вашия уред . Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическата мощност от вашия Frigidaire миялна машина с изключване на захранването от вашата кухня верига прекъсвач .

2

Завъртете вентила за подаване на вода , който се намира под мивката , на " Off" позиция.


3

Отворете вратата на съдомиялната машина и издърпайте горната и долната стелажи по целия път , за да ги премахнете напълно от съдомиялната машина.

4

Завъртете ниска спрей ръката обратно на часовниковата стрелка и го вдигнете нагоре , за да го премахнете от съдомиялната машина.

5

Отстранете винта от екрана филтър на дъното на съдомиялната машина с помощта на отвертка . Повдигнете и извадете филтърната решетка .

6

Намерете корпуса на картер , която включва мотор и дренажна помпа , в центъра на дъното на устройството. Уплътнението на картер е черна гума парче изравняване на тази асамблея .

7

Махни придържащите гайките от уплътнението с помощта на регулируем гаечен ключ , след това извадете цялото уплътнение .

8

Поставете нова гарнитура около сглобяването картер , като се уверите , че е подравнен по същия начин като старата уплътнението беше .

9

Поставете придържащите гайките върху уплътнението картер , след това поставете капака на филтъра обратно върху монтаж . Поставете отново винта в капака на филтъра.

10

Поставете долната част на ръката спрей обратно на мястото му и го завъртете по часовниковата стрелка . Плъзнете долния и горния стелажите обратно в съдомиялната машина.

11

Затворете вратата на миялна машина, а след това включете захранването отново към миялната машина от прекъсвача .
Къде мога да се отърва от Микровълнова фурна

? Микровълните в крайна сметка да стигнат до края на своя живот и трябва да бъде изхвърлен. Поради характера на уредите , просто ги хвърлят в кофа за боклук не се препоръчва . Вместо това, градските в

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >