Как да Затегнете закопчалка на Кенмор съдомиялни

резе дръжката на вратата на вашия Кенмор миялна машина гарантира, че вратата на миялна машина е здраво затегнати през цялото време. Когато вратата е отворена, резе дръжката на вратата има някаква игра с него, въпреки че фиксатора трябва да се стегнат , когато вратата е в заключено положение. Ако резе дръжката на вратата е в насипно състояние, трябва или да замени самата ключалката или замени капаче връзката на врата и пролетта . За да получите достъп до ключалката на вратата , трябва първо да разглобявате контролния панел на съдомиялната машина . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на съдомиялната машина в услуга панел на Вашия дом .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина , след което се изважда , намерени в горната част на панела за вътрешна врата винтовете , които придържат контролния панел в предната част на вратата на съдомиялната машина .


3

Затворете вратата на миялна машина, но не се заключва .

4

завъртете контролния панел надолу, така задните части са достъпни.

5

Вдигнете щита на влага , който се намира на борда на контрол миялна машина , а след това изключете панделка конектора на контролния панел. Конекторът за панделка има раздел, който трябва да бъде натиснат , преди да я извадите от дъската.

6

Издърпайте сензор помощ проводник изплакнете интерфейс борда от вътрешната страна на контролния панел.
<Бразилски> 7

Отстранете монтажните винтове осигуряване на интерфейсната платка към контролния панел , след това махнете интерфейсната платка .

8

Дръпнете вратата резе се справят от контролното табло за ремонт.

9

Огледайте пролетта , за да гарантират, че тя е здраво свързан към вратата резе се справят , както и за връзката резе на вратата. Ако през пролетта е дошъл изключен , свържете го отново и сглоби на съдомиялната машина .

10

Изследвай резе дръжката на вратата за пукнатини или паузи, което показва, че трябва да замените дръжката.

11

Изключете врата капаче дръжка пролетта , след това отстранете резе връзката на врата , като го плъзнете настрани и премахване .

12

Инсталирайте резе връзката нова врата и пролетта в дръжката на вратата , ако сте замяна на връзката и пролетта . Поставете капаче връзката старата врата и пролетта в новата дръжка на вратата , ако подменяте дръжката.

13

Поставете дръжката на вратата обратно в контролния панел на съдомиялната машина , като гарантира , че разделите на дръжката напасването в прорезите на контролния панел.

14

Сглобете миялната машина , обръщане на стъпки, които взеха да разглобявате .

15

Затворете вратата на миялна машина , а след това възстановяване на захранването на съдомиялна машина.

Климатроник Vs. Fan енергийните разходи

Ако използвате климатик , вашите енергийни разходи ще бъдат много по-високи , отколкото за хората, които използват само фенове . Климатици изискват повече енергия, защото те не само взриви въздуха нао

Περισσότερα >
Как да се изострят абрихт ножове

Има много различни ръчни рендета за различни цели, но всички те споделят една обща черта : длето -образно острие. Острието на ръка ренде е оформен като рампа, която позволява на острието да се намали

Περισσότερα >