Как да се определи една магия Chef съдомиялни Door

Най-важната част на врата си магия Chef миялна машина е нейната ключалка механизъм врата. Ако това е повредена или не работи правилно , той може да направи вашата машина спре да работи напълно. За щастие , процесът за замяна резе вашето устройство е бързо и лесно. Maytag придобити Меджик Chef през 1986 година. Нещата ще трябва
отвертки
Клещи
New капаче за вашия модел на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете захранване на вашата съдомиялна машина . Ако го Заложено е , изключете своята верига. Ако тя има щепсел , изключете го от контакта на стената му .

2

Отворете вашата машина и отстранете винтовете около периметъра на вътрешната страна на вратата . След това можете да освободите и извадите вътрешния панел на вратата .


3

Стиснете разделите в горната част на вътрешната страна на вратата , за да освободите контрол щит . Поставете горната скоба на една страна.

4

Отстранете кабелите от блокиращите ключове на вратите с клещи . Обърнете внимание на позицията на всеки проводник , както вие правите това .

5

Отстранете болтовете и извадете корпуса резе на вратата.

6

Отделете дръжката на вратата от неизправната капаче с отвертка .

7

Свържете се превключва към новия си резе жилища врата и слот в дръжката на вратата .

8

Плъзнете лостчето корпуса на вратата обратно на мястото и закрепете с болтовете .

9

Включете отново ключа проводници , замени горната скоба , снимайте в контролния щит , и монтирайте панела вътрешната врата.

10

Restore електрозахранването на вашата машина и да се извърши цикъл на изпитване.

Как да се отцеди Хладилник

Когато източване хладилник е запушена , лед и скреж може да се развие във фризера на пода , страни и дори на тавана . Налице е също така изпускателна тръба хладилник , който може да се блокира , което

Περισσότερα >
Осъществяване Shaker Мебели

Shaker стил мебели е известен за това, че прост, но елегантен , функционален и издръжлив. На клатачки , религиозна секта , използват дизайн, вдъхновен от техните религиозни вярвания и тяхното общество

Περισσότερα >