Как да се определи KitchenAid миялна машина , която няма да се изпомпва вода

Вашият KitchenAid миялна машина използва различни количества вода , общо , да се очисти мръсни чинии . При някои модели на " 1 - часова Wash " цикъл на продукта използва около 8 литра вода , докато " Изплакнете - Only" цикъл на продукта използва по-малко от 3 литра вода . Въпреки това, миялната машина се нуждае от бързо и ефективно да изпомпва тази използвана вода , в противен случай бихте могли да имат неприятна миризма и пълни с микроби ситуация във вашата кухня . KitchenAid предлага пет техники за фиксиране на проблеми помпа , и може да се изненадате да откриете, че някои от решенията не включва директно за отстраняване на неизправности стъпки, които се намират върху или вътре в съдомиялната машина. Инструкции

1

Натиснете здраво на врата на KitchenAid съдомиялната машина , ако ви прекъснат цикъла чрез отваряне на вратата, за да добавите мръсни чинии . Съдомиялната машина няма да работи , да не говорим за изпомпване на вода , ако вратата не е добре затворен и застопорени . Можете да отворите вратата, когато на "чисти" светне , което показва всички цикли са пълни.

2

Натиснете "Cancel /Drain " бутон , докато вратата е отворена, ако съдомиялната машина не може да изпомпва вода , въпреки че "чисти" светлина е включен. Затворете вратата, за да позволи на съдомиялната машина източване на ваната. Вие ще знаете процеса на дренаж е пълна , след като " Отмени /Drain " светлина изгасва , което обикновено е след 2 минути .


3

Отворете вратата на съдомиялната машина е временно прекъсване на цикъла. Разходка до кухненския мивката. Погледнете вътре в канала , който има звено за обезвреждане на битови отпадъци инсталиран долу, за да проверите за непродаден хранителни отпадъци . Не залепвайте пръсти или други прибори за установяване на изтичане , тъй като това би могло да представлява заплаха за безопасността . Включете превключвателя на захранването на стената , за да изчистите извозване на отпадъците . Рестартирайте цикъл за миене на съдове . Помпата в миялната машина изтласква мръсната вода през маркуч свързан камерата за изхвърляне. A запушена мивка източване може да повлияе на съдомиялната машина.

4

Спрете съдомиялната машина , отново, за да се провери маркуча за отводняване под кухненската мивка . Отворете вратата на кабинета и да намерят непрозрачен или прозрачен маркуч , която се изпълнява от посока на съдомиялната машина към камерата за извозване на отпадъците . Изправете маркуча , ако има завои по дължината . Рестартирайте миялната машина . Помпата не може да се оттича вода на съдомиялната машина , ако маркуча е запушен .

5

Отворете вратата на съдомиялната машина , за да се спре цикъла , проверете примка на маркуча дренаж под мивката , за да се уверете, че тя е най- правилното клирънс . Вътре в кутията, в горната част, маркуча за отводняване трябва да докосва долната страна на тезгяха, на височина около 20 сантиметра , преди окончателно прекратяване на изхвърлянето на боклука или канализацията мивка. Възобновяване на съдомиялната машина .

Как да се провери за Bad Agitator в Maytag Washer

горно зареждане перални машини, като например тези, направени от Maytag , разполагат с голяма пластмасова единица в средата на ваната за миене . Тази единица се нарича бъркалка и има големи перки върх

Περισσότερα >
Как да направим Собственоръчно Хамаци С Patterns

Можете да направите ръчно изработени хамаци , използващи модели изцяло на ръка с ресни или използвайки малки инструменти като например бадминтон , плетене на една кука кука или мрежа стик и игла . Пов

Περισσότερα >