Как да замени повреден Drain Pump в Dacor съдомиялни

Вашият Decor миялна машина включва помпа, която позволява на водата да влезе в уреда по време на цикъла на пране , след това се оттича обратно след вашите ястия са чисти . С течение на времето , че дренажна помпа може да се износи , и когато това се случи, може да откриете, че съдомиялната машина не е пълнене и източване правилно . Може да се наеме професионален да инсталирате нова дренажна помпа , или бихте могли да спестят пари чрез закупуване и инсталиране на замяна помпа себе си. Инструкции

1

Изключете съдомиялната машина , преди да започнете . Никога не работи на вашия Decor миялна машина , без първо да го изключите .

2

Вземете долния dishrack от съдомиялната машина. Вие ще трябва лесен достъп до най-долната част на уреда.


3

Отстранете винта в горната част на рамото на спрей. Използвайте ключ за отстраняване на болта , който държи ръката на спрей на място, след което се изважда на екрана непосредствено под рамото на спрей.

4

Отстранете болтовете , които държат помпата за източване на място , след това извадете помпата жилища. Отстранете винта, който придържа горната колело , след това извадете работното колело , заедно с острието на разположение храна , работно колело куката и долната колело . Дръжте всички шайбите и други малки части в чаша или стъкло , така че те не се губят .

5

Изхвърлете всички износени парчета сте свалили . Ако парчетата са все още в добра форма, те могат да бъдат използвани с новата помпа.

6

Поставете нова дренажна помпа, при стария беше и затегнете болтовете , за да я държи на място . Сглобете миялната машина от обръщане на по-горе стъпки .

Как да се определи Frozen Хладилник вода опаковка на Whirlpool Модел ED25TW

Много съвременни хладилници, като Whirlpool ED- модел хладилници, идват с вода и лед опаковки на предната част на вратата . A водната линия се свързва към тези опаковки през задната част на хладилника

Περισσότερα >
Как да спечелим една Folding Cot

Сгъваеми легла са прости , леки легла, които са удобни за преспиване , къмпинг пътувания , пътувания и извънредни ситуации. Те могат лесно да бъдат премествани от едно място на друго и се съхраняват д

Περισσότερα >