Как да отстранявате Frigidaire съдомиялни С Не Water Spray от върха

Марката Frigidaire може много добре да бъде едно от изключенията от няколко други основни марки и модели съдомиялни машини . Компанията включва най-много три спрей оръжие - долен, среден и горен - които осигуряват цялостно почистване на вашите ястия. Освен това, програмите на фирмата ръцете да се въртят по начин, който пести енергия и ви спестява пари. Тези " екстри" би могла да бъде причината, поради която сте се сблъскали няма вода от ръката отгоре спрей. Можете да потвърдите, че вашата първа съдомиялна машина се върти в ръцете на спецификациите , и след това поддържане на част от рамото на спрей, който е отговорен за доставяне на вода . Инструкции
Монитор Спрей Arm Rotation

1

Позволете на съдомиялната машина , за да завършите пълния си цикъл , ако чуеш само въртенето на долната ръка през вратата.

2

затвори отново вратата и възобнови прекъснатата цикъл , ако видите, че ястия на дъното са по-влажни , отколкото ястия в горните рафтове .


3

Отворете вратата на съдомиялната машина след цикъла се прави . Някои модели имат " Clean" светлина , която осветява от контролния панел , когато приключите. Огледайте чиниите за чистота , като се обръща допълнително внимание на горната кошница . Някои енергийно ефективни модели се отличават с Precision Direct Wash система , с 2-3 ръце спрей, който се редуват и изключване , вместо като всички те работят по едно и също време. Това може да е причината, поради която предполага, че в началото на ръката не е пръскане.


Clean запушена Спрей Arm

4

Отмени цикъл на миялна машина , ако тя е активна . Отвори вратата , като внимавате с гореща вода, която може да опари кожата си. Ако има ястия в горните или средни стелажи , извадете ги . Издърпайте рафтовете , така че да имате лесен достъп до рамо топ спрей. Следните общи инструкции не могат да се прилагат за всички модели.

5

Дръжте ръката на спрей на място с една ръка.

6

Използвайте другата си ръка, за да се превърне задържащата гайка в посока на часовниковата стрелка или надясно посока . Издърпайте рамото на спрей , излагайки на вала.

7

Използвайте мека четка за почистване на дюзи и лагерите на старата застроена храна материя и отломки.

8 <стр.> Замяна на рамото на пръскане. Рестартирайте миене на цикъл от самото начало , за да получите максимален ефект от почистването на ръката отгоре спрей.

Как да се замени на вратата на KitchenAid Superba Фурна Микровълнова

Вратата на микровълнова печка е доста често е най- борави част на уреда , и следователно по-податливи на повреди. Дали чашата е напукан или ключалката е счупена , можете да замените вратата на Kitchen

Περισσότερα >
Инструкции за Тапициране кръгла - Притисната в ъгъла Османската

османци са функционални мебели , които могат да служат като импровизирани маси за кафе , поставки за крака или Centerpieces за кът за сядане. Поради високото използване те са подложени , те често пока

Περισσότερα >