Отстраняване на един Bosch миялна машина с вода в дъното , който все още Сапуна

Bosch миялни машини имат репутация за работа и години на надеждни услуги . Въпреки това , те не са имунизирани срещу случаен запушена помпата или повреден маркуч , най-често срещаните причини за сапунена вода , стоящи в миялната машина . Тези проблеми са лесно отстранени само с помощта на отвертка или клещи. От друга страна, ако проблемът продължава , може да имате дефектна таймер, двигател или соленоид . Тези ремонти са по-сложни и могат да изискват помощта на сервизен техник . Нещата ще трябва
Bucket
Cup
Спондж
Spoon
отвертка
Клещи

Покажи повече инструкции
запушена Pump е.
1

Изключете съдомиялната от електрическата мрежа, или натиснете ключа на прекъсвача , за да се избегне токов удар .

2

Развийте система филтър , който се намира на дъното на съдомиялната машина под ротационното ръката, с ръката си . Извадете филтъра , така че можете да получите достъп до отпадъчни води помпа отдолу.


3

лъжичка всеки застояла вода в кофа с чаша . Използвайте гъба, за да залича до останалата вода .

4

любопитствам кръглата капака внимателно изключване на помпата с лъжица , вдигането на капака, докато щракне на разстояние . Изчистете всички отломки намерен в помпата и сменете капака . Поставете обратно филтърната система и тичам на съдомиялната машина .


Запушен Drain Hose

5

Изключете съдомиялната машина Bosch от източника на захранване или натиснете ключа на прекъсвача , за да изключите захранването. Лъжичка застояла вода с чаша .

6

Махни табелката с удар от дъното на съдомиялната машина , за да получите достъп до маркуча за източване. Развийте двата винта от всяка страна, за да се освободи плоча удар. Поставете купа по маркуча за улов на водата .

7

Захванете скобите на маркуча за източване с клещи, за да ги разхлабите , и освободете маркуча за източване от помпата. Развийте метална закопчалка , който придържа маркуча за източване на мивката да се отстранят маркуча.

8

Пусни водата през маркуч , да го проверите за течове, прегъвания или щети. Ако маркучът е в добро състояние , да я инсталирате отново след почистване на . В противен случай , да го замени с нов маркуч. Поставете отново маркуча за източване на мивката и затегнете винтовете. Плъзнете закопчалката намира под съдомиялната над маркуча да го закрепете към помпата. Преинсталиране плоча удар и тичам на съдомиялната машина .

Effect сярна вода върху съдомиялни машини

Никой не иска да яде на разстояние ястия , които се появяват , за да бъде по-малко , отколкото чиста . Така че това може да бъде доста дразнещо , когато съдомиялната не предвижда равнището на чистота

Περισσότερα >
Инструкции за това как да се изгради един Tall Домашно Библиотеката

A висок шкаф за книги не заемат много площ , но тя може да побере много книги . Ако една направите сами , можете да изберете ширината и височината , за да получите максимума употреба от тясна област м

Περισσότερα >