Как да се определи Seal на GE Профил съдомиялни

Печатът на вашия профил GE съдомиялна машина е важен компонент , тъй като това пречи на водата от зоната на ваната от изтичане на ваната и на пода по време на цикъла на пране . Печатът , или уплътнението , е направен от гума и монтиран в канал, който обгражда вратата съдомиялна машина . Когато вратата се затвори, той компресира срещу уплътнението , образувайки бариера непробиваема от вода. Въпреки това , тъй като печатът започва да се възраст, то може да се счупи или гният , в който момент водата може да излезе от съдомиялната машина. За да възстановите водна бариера на съдомиялната машина , извадете старата пломба и инсталирате нов такъв . Нещата ще трябва
Hot Bucket вода и Наем Покажи повече инструкции

1

Поставете ново уплътнение в кофа , пълна с топла вода преди началото на ремонта. Водата помага за омекотяване на уплътнението , което го прави по-лесно за вас , за да го инсталирате на вратата на съдомиялната машина .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина и след това намерете края на инсталираната уплътнението , в долната част на вратата .


3

Хванете края на уплътнението , а след това го издърпайте далеч от ваната. Продължи дърпа , докато цялото уплътнение се отстранява.

4

Намерете центъра на нова гарнитура , която често се маркира с цветна точка .

5

Изравнете центъра на новата уплътнението с резето на вратата , който е инсталиран в горната част на центъра на вратата на съдомиялната машина .

6

Натиснете центъра на уплътнението в канала уплътнение с пръсти. Преместете около едната страна на областта за вана , натискането на уплътнението в канала , докато се инсталира на уплътнението . Повторете този процес, от другата страна на канала , докато уплътнението е напълно инсталиран.

7

Close и се затвори вратата на съдомиялната машина . Оставете вратата да остане затворен в продължение на няколко часа, което моделира уплътнението на уплътнение канал.

Какво е прозорец Стенни Климатик

? A прозорец или стена единица климатик е оформен като леко правоъгълна кутия , е тежък и се вписва в един също толкова голям прозорец или отваряне стена. Устройството регулира въздуха в стаята , цирк

Περισσότερα >
Как да направим един Antique Farm Таблица

Можете да изгради своя собствена маса ферма в античен стил с ръчни инструменти и основни дървообработващи умения. Класическият дизайн използва традиционни умения за мебелно , докато самата таблица е п

Περισσότερα >