Как да почистите помпата на Sears Кенмор съдомиялни

Може би е време за почистване на помпата на вашия Sears Кенмор миялна машина , ако си ястия са по-малко , отколкото чиста . Помпата контролира дейността впръскване във вашата миялна машина , бутане вода в работните колела , след това до разпръскващите рамена . Ако помпата е мръсно, на пръскачки може да не работят с пълен капацитет. Друг признак на вашите нужди помпа за почистване е , ако водата не се оттича правилно от съдомиялната машина. Няколко основни инструменти и някои сапунена вода трябва да се грижат за problem.Things ви е нужно
отвертка
Клещи
Кофа
детергента
О-пръстени
Шайби

Показване повече инструкции

1

Изключете съдомиялната машина. Изключете прекъсвача , който захранва съдомиялната машина. Извадете долната сушилня за чинии .

2

Махни рамото на спрей на по-ниското ниво на съдомиялната машина . Използвайте отвертка, ако всички винтове свързват рамото на спрей. Внимателно се движат рамо спрей назад и напред към всяка страна , докато дърпа в движение нагоре , ако не са приложени винта. Свалете екрана под рамото на спрей.


3

Вземете набор от клещи и отстранете болтовете на екстериора на помпата . Извадете помпата от съдомиялната машина и я поставете върху равна повърхност. Отстранете болтовете от горната работното колело на помпата.

4

Вземете една кофа и я напълнете с вода . Смесете вода с няколко капки миещ препарат. Извадете горната колело , поставете го в сместа за перилен препарат и го оставете да кисне . Поставете останалите части на помпата във водата , един по един . Изхвърлете всички шайби и О-пръстени и да ги замени с нови.

5

кисне в продължение на няколко минути или докато цялата мръсотия и отломки са си отишли ​​. Изплакнете всяка част с топла вода и я разглежда за щети. Сменете всички части, които са износени или счупени . Re - сглобяване на помпата и да го върне на съдомиялната машина.

6

Връщане рамото на спрей и долната кошница на съдомиялната машина. Включете уреда в контакта . Обръщане на прекъсвача да възстанови захранването на съдомиялната машина.

Washing Machine Drum Repair

A машина барабан измиване е обикновено изработени от метал или пластмаса, а понякога и двете, тъй като валяк има и външна, и вътрешна вана . Външният ваната задържа течност и вътрешната една съдържа п

Περισσότερα >
Най-добрият начин да премахнете Тапицерски Staples

Премахване тапицерски телбод е умение, което е необходимо, ако имате намерение да reupholster мебели, или ако сте просто изваждане на материали от мека мебел . Независимо от вашето намерение , премахв

Περισσότερα >