Преинсталиране на Top Spinner на Frigidaire съдомиялни

модели Frigidaire съдомиялни машини идват с отдолу и отгоре- стругар част , която също се нарича рамо спрей. Частта понякога се нарича като центрофугата защото се върти и освобождава вода по време на цикъл на измиване . Центрофугата е инсталиран ръчно преди миялната машина се използва за първи път . Отстранете горния стругар част , ако са повредени . Ако сте поставяне на нова фабрика част или просто да преинсталирате старата, знаете как правилно да извади най-горния центрофугата го преинсталиране . Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранването на вашия Frigidaire миялна машина от вашата кухня прекъсвач .

2

Изключете доставките на съдомиялната машина вода чрез завъртане на вентила за водоснабдяване под мивката на "Off" позиция.


3

отворена врата си съдомиялна машина, а след това извадете горната и долната част на стелажите , като ги дърпа целия път от съдомиялната машина.

4

Намерете горната част стругар висящи от вътре топ център на съдомиялната машина .

5

Свалете болта на център топ спинъри " с регулируем гаечен ключ. Изключване на целия центрофугата на часовниковата стрелка го измества от уреда .

6

Повдигнете горната центрофугата и да го премахнете от съдомиялната машина. Огледайте горния центрофугата за всички щети . Заменете частта с нова, ако е необходимо.

7

Включете новата топ фабрика част посока на часовниковата стрелка в една и съща позиция в горната част на съдомиялната машина.

8

Поставете отново болт в средата на центрофугата , а след това плъзнете горните и долните рафтове обратно в съдомиялната машина.

9

Затворете вратата на съдомиялната машина . Завъртете вентила за подаване на вода обратно в " ON" и завъртете на електрическа енергия обратно от прекъсвача .

Как да почистите дренажна помпа на Whirlpool Дует GHW9150P

The Whirlpool Duet GHW9150P е предно натоварване перална машина с дренажна помпа и филтър събрание за изпразване на водата от уреда в края на цикъла на пране . Помпата за източване е достъпен през пре

Περισσότερα >
Как да си направим една дървена Butter гюм

Butter е направено още от древни времена от възбуждащ крем , докато се сгъсти и се превръща в масло . Масло може да се зацепи в произволен брой начини , от разклащане крем енергично в буркан (което е

Περισσότερα >