Как да се замени на Контролния съвет на Fisher Paykel съдомиялни

Fisher & Paykel миялни машини имат две чекмеджета вътрешната страна на вратата на флип - надолу. Когато контролното табло умира на съдомиялната машина , съдомиялна машина няма да функционира . С неработеща контролното табло , миялната машина не ще се попълни с или източване на вода , топлина, вода , започнете сухия цикъл или да започне цикъла на измиване , когато натиснете " Старт" или "Power" бутон. Подмяна на таблото за управление е необходимо за съдомиялната машина да работи. Нещата ще трябва
клещи
Flat - отвертка (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Flip ключа от електрическия прекъсвач поле, за да на "Off" позицията, която да изключите Fisher & Paykel съдомиялна машина.

2

Издърпайте долната чекмеджето , доколкото той ще отиде и извади скарата ястие.


3

Погледни вътре в ваната на долното чекмедже . Вие ще видите една пластмасова пин от всяка страна на предната част на чекмеджето.

4

Изваждайте всеки от щифтовете с клещи със захващане на щифта и го издърпате навън .
<Бразилски> 5

Натиснете надолу предната чекмеджето за разпускане на дръжката от топ разделите на дръжката. Вие ще видите на земята проводник , свързан към раздела .

6

Повдигнете заземяването на разстояние от раздела и плъзнете чекмеджето . Сега имате достъп до контролния съвет от дясната страна .

7

Вкарайте в раздела , който държи на колан тел в място и извадете кабелните . Може да се наложи да използвате плоска отвертка , за да ви помогне да прокара в раздела .

8

Вкарайте в раздела от всяка страна на платката за управление и премахване на контролния съвет. Има един раздел от всяка страна на контролния съвет.

9

Line новата контролното табло и го закрепете към разделите , като го натиснете на мястото си , докато заключването на разделите.

10

Включете кабелните в новия контролен съвет.

11

Плъзнете чекмеджето обратно на мястото си , и след това натиснете щифтовете обратно в чекмеджето на ваната .

12

върне властта на съдомиялната машина от обръщане ключа електрически прекъсвач обратно към " On" позиция.

Как да поправите Air Purifier на природата

пречистватели на въздуха изискват серия от вътрешни компоненти едновременно дръпнете въздух през устройството и да филтрира всичко, което може да е вредно или да предизвика неприятни миризми . Air мар

Περισσότερα >
Как да поправите извити крака на маса

извити крака маса предлагат отличителен външен вид на всички видове маси , вариращи от официални маси трапезария на случайни коктейлни маси . Те също така служат функция , разбира се, и проблемни крак

Περισσότερα >