Как да Build един кабинет за Поставяне на съдомиялни

съдомиялни машини са чудесен пестене на време в натоварения модерния дом . Въпреки това, тяхната униформа бял или сив вид , не винаги се вписват в декора на вашата кухня , и това може да се хвърли на разстояние от външния вид и усещане на цялата стая . Можете да направите вашата съдомиялна смес в в стаята , чрез изграждане на кабинет за вмъкване на миялна машина , така че могат да бъдат скрити от погледа , когато не се използва. Нещата ще трябва
ролетка
шперплатови листове
Бутални видяха
лепило за дърво
Hammer е. длето е. 1 - инчови винтове
отвертка
панти ( 2 )
Дръжка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции в
1

Мярка ширината на вашата съдомиялна машина, обикновено или 18 или 24 инча. Добави 1/2-inch до това измерване и го запишете на лист хартия. Измерете и изрежете две парчета шперплат 3/4-inch-thick до 36 инча дължина, с 25 инча ширина с бутален трион. Измерете и изрежете друго парче шперплат до 25 см в дължина и ширина , равна на измерването сте запомнили .

2

Отрежете две парчета 3/4-inch шперплат до височина от 6 инча и ширина на измерването , който отбелязахте в Стъпка 1 , по-малко 1-1/2 инча. Тези парчета ще формират подкрепата на подкрепа за кабинета. Ако сте изграждане на свободно стоящ шкаф, можете да замените подкрепа подкрепя с едно парче на 3/4-inch шперплат с еднаква ширина на бекинг опорите и дължина от 34-1/2 инча.


3

Измерете и изрежете крайния парче 3/4-inch шперплат до 36 инча от измерването се отбелязва в Стъпка 1 . Това ще формира вратата на шкафа. Залепете единия край на подкрепа подкрепа парче и го прикрепя към задната част на една от инчови парчета на 36 - от -25 в долната част . Залепете друга подкрепа, подкрепа и я прикрепете в горната част на същия 36 - от -25 -инчов парче.

4

Secure другите краища на подкрепа парчета подложката с лепило. Поставете друга 36 - от - 25 инчов лапата на закрепващите части за образуване на рамката на корпуса. Парчетата подложки трябва да се изравни с страничните части по задната част на корпуса. Застанете на шкафа нагоре и завийте бек парчета , за да се засили лепило дърво с 1 - инчови винтове.

5

Залепете в горната част на страничните части и горната подложка парче. Поставете 25 - инчов - дълго дървен плот парче на върха на шкафа. Оставете лепилото да изсъхне дърво . Можете да довърши горното парче от това, ако имате намерение да рисува на кабинета ; в противен случай , ноктите ще съсипе външния вид на дървото. Поставете кутията на гърба си .

6

Поставете затворените пантите на ръба на лявата странична част. Маркирайте позицията на пантите с молив . Лъжичка дървото между тези маркировки с чук и длето , така че пантите са изравнени с дървата . Завийте пантите на място в дупките . Застанете на шкафа нагоре. Завийте вратата върху пантите . Затворете вратата на кабинета след това винт на дръжката .

Lennox Brass Flame Монтаж

камини могат да осигурят класа се докосне до всеки дом. Те добавят топлина , така и естетически обжалване пред стаята . Някои от картините на Норман Рокуел показа американски семейства се събраха окол

Περισσότερα >
Как да тапициране на Бут в Vinyl

Защото винил е здрав, траен плат, тя се използва като тапицерия за много парчета от високо мебели трафик. Ресторанти и Diners често използват винил за покриване на местата си , защото тя е лесна за по

Περισσότερα >