DIY съдомиялни Свързване

Инсталиране на миялна машина е задача, която може да постигне по своему. С малко инициатива и ноу -хау , можете да си спестите значителна пари като кука своя собствена съдомиялна под тезгяха . Процесът включва вземане на няколко критични електрически и ВиК връзки. Знаейки, когато те са и как да ги е половината от битката . Нещата ще трябва
Полумесец гаечен ключ или канал - заключване клещи
1/4-inch гайка шофьор
Level MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изгасете електрическата мощност към мрежата от миялна машина на свой предпазител или прекъсвач кутия. Забравянето на тази критична първа стъпка може да ви осигури по- шокиращо преживяване.

2

Изключете подаването на вода под мивката с ръка или с полумесец гаечен ключ или канал - заключване клещи.


3

Извадете вложката на миялна машина с помощта на 1/4-inch водача гайка . Плъзнете уреда под тезгяха в пространството непосредствено до мивката . Проверка за ниво. Регулирайте крачетата изравняване на съдомиялната машина , ако е необходимо , а също и да се затвори всяка празнина между горната част на съдомиялната машина и плота .

4

Свържете маркуча за източване и въздушен процеп за нова съдомиялна машина. Въздушната междина е част от водопровода на миялна машина , която стърчи нагоре през една дупка в мивката . Тази празнина позволява всякакви архиви оттичане на водата обратно в мивката , за предотвратяване на всяка замърсена вода да попадне в захранващите кабели . Ако местните строителни норми не се нуждаят от въздушна междина , можете да пропуснете тази част на процеса , освен ако не го оставя празна дупка в горната част на вашия мивка. Ако е така, може да искате да го добавите за козметични цели .

5

Прикрепете гъвкава линия водоснабдяване съдомиялната машина с главната линия вода , медна тръба , която идва през дъното на шкафа под ваш мивка . Това може да бъде направено с помощта на самонарезни крана за вода . Те често са включени в инсталацията на хардуера на съдомиялната машина . Самонавиващи клапани включват две скоби , които се вписват от двете страни на линията за подаване на вода . Flex линия на съдомиялната машина се свързва през дупката в една от тези скоби. Всяка скоба се поставя от двете страни на линията на захранване с лице един към друг . Една малка ръка завой клапан на една от скобите дърпа двата носача заедно като менгеме , докато линията на водоснабдяването е правилно подслушвани . Ръчно затягане на клапана , така че не изтича .

6

Свържете захранването под съдомиялната машина с помощта на гайките на тел , предоставени от производителя на съдомиялната машина . Не , използвайки черен електрически лента за покриване на голите проводници , тъй като това може да загуби своята лепкавост с течение на времето . Телени ядки осигуряват по-добра защита и от електрическите линии.

7

Прикачаме вложката използвайки 1/4-inch водача на гайката .

8

Поставете съдомиялната машина към под страна на плота . Две скоби се простират от горната част на съдомиялната машина. С помощта на два малки винта , предоставени от производителя , завийте тези в дъното на тезгяха topto задръжте съдомиялната машина в място и да я пази от вибриращи .

9

пуснете водата и електрозахранването . Започнете новия си съдомиялна машина и се наслаждавайте.

Как да изберете най-подходящия размер за климатик

Когато става въпрос за избор на климатик , по-голям не винаги е по-добре - в действителност, това може да се свърши по-лошо . Силата на вашия климатик трябва да е подходяща за големината на помещениет

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица със стари врати

превърнем една стара вътрешна врата в очарователен маса изисква някои основни дървообработващи умения и асортимент от дърводелски инструменти. Окончателните техники стил и довършителни , които използв

Περισσότερα >