Как да се замени с режещ инструмент в Whirlpool съдомиялни

За да запазите големи парчета храна от запушване си мотор на Whirlpool съдомиялна машина разполага с въртящ се нож , че парченца храна преди да достигне до помпата. Когато се комбинира с водата в картер на съдомиялната машина , настърган храната е накиснати , което му позволява да се минава лесно през помпата и двигателя. Запушена помпа или изтичане може да означава, че е време да замени режещ инструмент в Whirlpool съдомиялна машина. Острието на режещ инструмент не е трудно да се замени. Нещата ще трябва
Star- отвертка , размер на T -20
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към Водовъртеж миялна машина за предотвратяване на електрически шокове и случайно активиране време на възстановителния процес .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина , както и премахване на два стелажи ястие .


3

Издърпайте пластмасова тръба фуражи се стичаше по гърба на съдомиялната машина от придържащите скоби . Завъртете тръба една - четвърт оборот по часовниковата стрелка, за да я освободите от капака на картер. Повдигнете тръба и долната перка капачето на картер , и да ги премахнете от съдомиялната машина.

4

Свалете четирите винта на капака на картер база. Тази задача изисква използване на звезда - отвертка , че е размер на T -20. Повдигнете акумулатора на разстояние от картера .

5

Завъртете винта държи предпазителя на чужд обект в място , както и премахване на винта. Предпазителят за чуждо тяло е тънък , пластмасови щит със слотове ; тя седи над входа на помпата в картер база. Повдигнете предпазителя на чуждо тяло от картера .

6

Отстранете винта от предпазителя на входа , и издърпайте предпазителя на входа от картера . Покровител на входа седи над острието в дъното на картер база.

7

Slip острието на плоска отвертка зад острието на хеликоптер . Лосто острието от вала на работното колело , докато се освободи . Извадете острието от картера .

8

Плъзнете замяна нож върху вала на работното колело . Поставете предпазителя на входа над острието . Поставете и затегнете задържащия винт му в предпазителя на входа . Монтирайте предпазителя на чужд обект над предпазителя на входа , и го закрепете на място с неговата подпорна винт.

9

Поставете капак на картер база. Поставете и затегнете четирите винта звезда главата в акумулатора .

10

Поставете долната част на ръката спрей върху капака на картер. Включете подаващата тръба обратно на часовниковата стрелка , докато тя се подравнява с клиповете на гърба на съдомиялната машина . Снимайте подаващата тръба в клиповете. Поставете рафтовете в съдомиялната машина , затворете вратата и включете захранването на уреда .

Бутонът за нулиране за Ice Maker върху My Samsung Хладилник не работи

Тъй като Samsung хладилник лед машина понякога не успее или трябва да бъде изключен за преинсталация или почистване, а Reset бутон съществува на единицата, за да настроите icemaker в движение веднъж о

Περισσότερα >
Как да тапициране на Settee

Как да тапициране и канапе . Може би сте намерили прекрасен канапе на Craigslist или иБей, или дори продажба на тревата , но - добре - тапицерията има много да се желае. Няма проблем. Купи че канапе ,

Περισσότερα >